Deputatul Daniel Ghiță, fără mască în Parlament: „Sunt bolnav! Am adeverință! Dictatura USR!”

Deputatul Daniel Ghiță, fără mască în Parlament: „Sunt bolnav! Am adeverință! Dictatura USR!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Deputatul Daniel Ghiță, fără mască în Parlament: „Sunt bolnav! Am adeverință! Dictatura USR!”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Momente penibile marți, în plenul Camerei Deputaților, unde din cauza PSD-iștilor Daniel Ghiță și Dumitru Coarnă, care au refuzat să poarte mască, ședința a trebuit întreruptă. Cei doi au pretins că sunt bolnavi și nu pot respira cu mască. Nu este prima oară când luptătorul de K1 și fostul lider […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Momente penibile marți, în plenul Camerei Deputaților, unde din cauza PSD-iștilor Daniel Ghiță și Dumitru Coarnă, care au refuzat să poarte mască, ședința a trebuit întreruptă. Cei doi au pretins că sunt bolnavi și nu pot respira cu mască.

Nu este prima oară când luptătorul de K1 și fostul lider al sindicatului polițiștilor sfidează legile. Coarnă s-a afișat fără mască în plenul parlamentului încă din prima zi. Daniel Ghiță face același lucru zi de zi, luându-se după diverși conspiraționiști care i se par lui reprezentativi.

De data aceasta, ședința a fost întreruptă pentru ca deputații recalcitranți să-și pună mască.

Reacțiile au fost ostile. Luptătorul Daniel Ghiță, fost campion mondial la K1 care anul trecut s-a pregătit pentru o luptă în ring cu Cătălin Moroșanu, a descoperit, de când a intrat în Parlament, că are afecțiuni grave care nu-i permit să poarte mască de protecție: “Nu vă mai luați doar de membrii PSD! Nici Năsui n-a avut ieri mască și nu i-ați spus nimic! Iar eu sunt bolnav! Am adeverință! Citiți legea și nu ne mai dați nouă lecții de morală!”. Concluzia sportivului băgat în Parlament de clanul Firea-Pandele: “Dictatura USR!”.

Comportamentul lui Daniel Ghiță nu e surprinzător. El a mai fost întâlnit și zilele trecute la protestele conspiraționiștilor.

Ceilalți i-au ținut isonul, declarându-se grav bolnavi.

Conducerea Camerei Deputaților le-a cerut adeverințele medicale, pentru a fi văzute și de membrii Biroului Permanent.


Distribuie articolul