Deputatul Mihai Botez, despre finanțarea unor obiective majore pentru economie, mobilitatea și sănătatea vasluienilor.

Deputatul Mihai Botez, despre finanțarea unor obiective majore pentru economie, mobilitatea și sănătatea vasluienilor.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Deputatul Mihai Botez, despre finanțarea unor obiective majore pentru economie, mobilitatea și sănătatea vasluienilor.

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui Am primit întrebări despre Centura Bârladului și despre alte proiecte din județ și m-am gândit să fac o postare scurtă pe acest subiect. Se va discuta în curând bugetul național și aș vrea să știți că mă preocupă în continuare finanțarea unor obiective majore pentru economie, mobilitatea și […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui

Am primit întrebări despre Centura Bârladului și despre alte proiecte din județ și m-am gândit să fac o postare scurtă pe acest subiect.

Se va discuta în curând bugetul național și aș vrea să știți că mă preocupă în continuare finanțarea unor obiective majore pentru economie, mobilitatea și sănătatea vasluienilor:

– continuarea finanțării Centurii ocolitoare a municipiului Bârlad;

– finalizarea studiului de fezabilitate pentru Centura municipiului Vaslui;

– finanțarea studiului de fezabilitate pentru Centura municipiului Huși;

– punerea în funcțiune a Centrului de transfuzii din Municipiul Vaslui.

Voi urmări îndeaproape avansarea lucrărilor la elementele de infrastructură din județul nostru care vor stimula mobilitatea cetățenilor și astfel vom avea o economie, o educație și o sănătate mai bună pentru toți vasluienii.

În acești 4 ani am pus mereu întrebări atât către autoritățile locale cât și către cele centrale pentru a urmări implementarea proiectelor importante pentru județul nostru și voi face asta în continuare.

Vă încurajez de asemenea să-mi scrieți cu sugestiile dumneavoastră, iar împreună cu colegii mei voi căuta să vă dau un răspuns cât mai curând sau să am în vedere opiniile dumneavoastră pentru dezbaterile în care voi intra.

Vă mulțumesc mult tot sprijinul de până acum și vă asigur de întreaga mea disponibilitate!


Distribuie articolul