Derapaj al unui consilier județean PSD la adresa lui Clotilde Armand: ”În Franța, Armand era răpită și violată”

Derapaj al unui consilier județean PSD la adresa lui Clotilde Armand: ”În Franța, Armand era răpită și violată”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Derapaj al unui consilier județean PSD la adresa lui Clotilde Armand: ”În Franța, Armand era răpită și violată”

( Alexandru Mihăescu  – G4Media.ro ) Consilierul județean vrâncean Ioan Micu (PSD) a avut un derapaj major la adresa lui Clotilde Armand în contextul scandalului gunoaielor din Sectorul 1. Într-un comentariu pe Facebook, el a scris că „în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleu stai că asta-i convenea bebelușei albe de Guadalupe”. […]

( Alexandru Mihăescu  – G4Media.ro )

Consilierul județean vrâncean Ioan Micu (PSD) a avut un derapaj major la adresa lui Clotilde Armand în contextul scandalului gunoaielor din Sectorul 1. Într-un comentariu pe Facebook, el a scris că „în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleu stai că asta-i convenea bebelușei albe de Guadalupe”.

După ce un utilizator i-a atras atenția pe Facebook lui Micu în legătură cu comentariul, acesta a replicat, scriind că ”acesta e un pamflet și trebuie tratat ca atare”.

Derapajul a fost semnalat tot pe Facebook de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (PNL), care a spus că ”Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Comentariu incalificabil”.

La puțin timp după semnalarea postării, șeful PSD Vrancea, Nicușor Halici, a anunțat într-un comunicat că se dezice ”total” de comentariile lui Ioan Micu și va solicita excluderea acestuia din partid.

În trecut, Micu s-a remarcat și prin alte postări jignitoare, precum ”Ieșim la vot să i-o dăm lui Klaus în bot”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta