Despre articolul aparut in ziarul Capital, explicatie personala .

Despre articolul aparut in ziarul Capital, explicatie personala .
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Despre articolul aparut in ziarul Capital, explicatie personala .

“Scandalul momentului în USR! Dezvăluiri fără precedent despre un ministru din guvernul Cîțu “ Acest articol dupa parerea mea este redactat, sub aparenta de neutralitate si obiectivitate, sunt mentionate adevaruri  verificabile si “adevaruri” ale celui care a scris articolul, acestea fiind impletite intr-un mod subtil, iar intreaga stire este impachetata intr-un ambalaj sclipitor pentru a […]

“Scandalul momentului în USR! Dezvăluiri fără precedent despre un ministru din guvernul Cîțu “

Acest articol dupa parerea mea este redactat, sub aparenta de neutralitate si obiectivitate, sunt mentionate adevaruri  verificabile si “adevaruri” ale celui care a scris articolul, acestea fiind impletite intr-un mod subtil, iar intreaga stire este impachetata intr-un ambalaj sclipitor pentru a fi servit publicului. Totul face parte dintr-un inceput de campanie de linsaj mediac al ministrului Ghinea. Falsificarea partiala a informatiei reprezinta practica in care se intentioneaza manipularea. Deasemenea se remarca in acest articol omisiunea si scoaterea in evidenta a unor informatii in defavoarea altora.

Interesant ca acest “articol petarda” apare la o zi dupa ce Parlamentul European a aprobat mecanismul de redresare si relienta in valoare totala de 672,5 mld. Euro, din care Romaniei ii revin 30,4 mld.euro, fonduri care vor fi distribuite de ministerul condus de domnul Ghinea. Intrebarea pe care o pun : Cine are interesul, ca aceste fonduri sa nu se gaseasca in stiloul domnului Ghinea ?

Dincolo de petardele zilelor acestea, eliminarea lui Sosoaca din AUR, scandalul diplomei ministrului Voiculescu, impostori infiltrati in sistem, eliminarea voucherelor de vacanta pentru bugetari, eliminarea totala sau partiala a gratuitatii transportului studentiilor, mai nou vad ca incepe scandalul ministrului Ghinea, cred ca adevarata problema o reprezinta intolerantii Romaniei. Acestia stau ascunsi in timpul cat se deruleaza evenimentele si reprezinta oamenii unei singure idei. Acesti oameni dau dovada de o intoleranta care ar trebui sa ne dea de gandit, fiinca abneganta cu care linseaza mediatic pe oricine nu este de acord cu ei ne arata subteranele societatii, dincolo de orice ideologii politice sau sociale.

Acum acestia stau ascunsi de teama, ascunzandu-se in spatele presei, dar vor iesi la suprafata cu prima ocazie favorabila, deoarece acestia reprezinta pepiniera tradatorilor, a oportunistilor etc. Singura lor dorinta o reprezinta cadrul minimal in care sa-si ajusteze formele. Pot deveni, legionari, comunisti, sau pot imbraca alta forma dupa moment. Nu empatizeaza cu nimeni si sunt acei care nu ar ezita sa te linseze mediatic sau sa-ti traga un glont in ceafa daca refuzi sa procedezi altfel decat o cer ei.

De aceea cred ca acest atac indreptat impotriva ministrului Ghinea este o linsare mediatica, in care sunt se incearca angrenarea unor mase de oameni care sa accepte aceasta stire. De exemplu mentionarea ONG –ului acestuia care este finantat de Soros reprezinta un adevar verificabil ( ONG) si un adevar fabricat (finantare Soros), dar este adresat celor care imbratiseaza teoria conspirationismului mondial. Alta informatie o reprezinta absorbtia de fonduri si acordarea de contracte SRI in vremea cand domnul Ghinea era ministru in Guvernul Ciolos, la fel un adevar ( absorbtia de fonduri) si un adevar fabricat ( acordarea de contracte SRI), scopul de a atrage atentia oamenilor care cred in statul paralel. Alte informatii de ”senzatie” dar pe surse o reprezinta sugestia ca domnul Ghinea ar fi colaborator sau angajat, nu se intelege prea clar, al serviciilor secrete moldovenesti, aluzie pentru cei care sunt impotriva Rusiei, se stie ca Moldova este mai mult cu Rusia decat cu Romania.

Astept zilele urmatoare detonarea petardei, deocamdata a fost aprins numai fitilul.


Distribuie articolul