Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

( Redacţia – Ziaristii.ro ) China se pregătește de Al Treile Război Mondial perfecționând arme biologice și generice, inclusiv coronavirus, încă din 2015, relevă un dosar al Armatei chineze obținut și dat publicității de Departamentul de Stat al SUA. Documentele arată că în China s-au făcut manipulări ale bolilor “într-un mod care nu s-a mai […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

China se pregătește de Al Treile Război Mondial perfecționând arme biologice și generice, inclusiv coronavirus, încă din 2015, relevă un dosar al Armatei chineze obținut și dat publicității de Departamentul de Stat al SUA. Documentele arată că în China s-au făcut manipulări ale bolilor “într-un mod care nu s-a mai văzut până acum”, relevă Daily Mail, publicația britanică unde au apărut dezvăluirile.

Cercetătorii chinezi se pregătesc de Al Treilea Război Mondial încă din 2015 prin perfecționarea de arme biologice și genetice, arată documentele capturate de americani. Conform dosarului secret sustras de la Armata de Eliberare, chinezii sunt siguri că acestea vor fi “armele principale pentru obținerea victoriei”. Mai mult decât atât, cercetătorii au făcut chiar o evaluare a condițiilor optime în care se poate elibera arma biologică și o estimare a impactului pe care aceasta l-ar avea asupra “sistemului medical al inamicilor”.

Beijingul a observat și luat în considerare potențialul militar al coronavirusului SARS încă din 2015. Virusul care a dat peste cap omenirea în ultimul an este exact un astfel de agent patogen: SARS-CoV-2.

Cercetătorii chinezi care au elaborat dosarul recomandă lansarea coronavirusurilor noaptea sau pe vreme noroasă, garantând că aceasta va fi arma decisivă în Al Treilea Război Mondial

Surse guvernamentale americane consultate de jurnaliștii Daily Mail spun că sunt “îngrijorări majore” în legătură cu intențiile elitei politico-militare chineze din jurul președintelui Xi Jinping, cu atât mai mult cu cât sunt mari îndoieli privind capacitatea Chinei de a gestiona astfel de arme biologice și genetice. Lipsa de proceduri și activitatea din laboratoarele chineze măresc pericolul ca virusurile să scape de sub control.

Autorii chinezi ai dosarului capturat de Pentagon insistă că Al Treilea Război Mondial “va fi biologic”, spre deosebire de primele două, care au fost chimic și, respectiv, nuclear.

Cercetătorii chinezi au recomandat Guvernului de la Beijing și Armatei să elibereze armele biologice fie noaptea, fie în zori, amurg sau pe vreme noroasă, “astfel încât aerosolii să poată pluti către țintă”. În schimb, se recomandă evitarea zilei, un soare puternic „poate deteriora agenții patogeni, în timp ce ploaia sau zăpada pot afecta particulele de aerosoli”.

Înalți oficiali americani și australieni, precum și specialiști în arme de acest timp se arată extrem de îngrijorați după publicarea documentului, care e intitulat “Noi specii de bioarme virologice și genetice produse de om”.

Discuțiile privind scăparea Covid-19 din laboratorul de virologie de la Wuhan au apărut încă de anul trecut, fostul președinte american Donald Trump vorbind deja public despre așa ceva. De asemenea, un raport al serviciilor de informații ale țărilor anglo-saxone susține aceeași variantă a apariției virusului SARS-CoV-2.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta