Domnule Isărescu, ce sfaturi îi veți cere Vasilicăi pentru 16.000 de lei pe lună? Nu vă erau suficienți 71 de directori și 129 de șefi de serviciu?

Domnule Isărescu, ce sfaturi îi veți cere Vasilicăi pentru 16.000 de lei pe lună? Nu vă erau suficienți 71 de directori și 129 de șefi de serviciu?
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Domnule Isărescu, ce sfaturi îi veți cere Vasilicăi pentru 16.000 de lei pe lună? Nu vă erau suficienți 71 de directori și 129 de șefi de serviciu?

( Cristian Hubali – Ziaristii.ro ) Domnule guvernator Mugur Isărescu, după 30 de ani pe care i-ați petrecut în fruntea BNR, de ce fel de sfaturi ați mai avea nevoie de la persoanele din anturajul dumneavoastră ca să duceți banii țării pe cele mai înalte culmi? Și-așa conduceți o armată de experți, plătiți regește – […]

( Cristian Hubali – Ziaristii.ro )

Domnule guvernator Mugur Isărescu, după 30 de ani pe care i-ați petrecut în fruntea BNR, de ce fel de sfaturi ați mai avea nevoie de la persoanele din anturajul dumneavoastră ca să duceți banii țării pe cele mai înalte culmi?

Și-așa conduceți o armată de experți, plătiți regește – din bani publici, să ne-nțelegem, că nu sunteți o bancă privată! E greu de crezut că niciun „soldat” de nădejde din „oastea” dvs. nu e capabil să facă treburile pentru care ați angajat-o pe Viorica Vasilica.

Apropo, ce-o veți întreba de 16.000 de lei pe lună pe noua dvs. strategă? Cum să bage gaze wireless la BNR? Din CV-ul ei nu se desprinde că ar fi absolvit vreo școală de finanțe, ci Institutul de Petrol și Gaze, Facultatea Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi. A mai fost nominalizată și pentru Europarlamentarul anului 2017 la categoria „Cercetare și Inovare”.

Asta să fie cercetarea și inovarea ei? Gaze wireless la BNR? Altceva ce? Ce-a putut cerceta și inova? Ori, pe undeva prin subsolurile BNR, aveți „zăcăminte” prețioase și e nevoie de un „sfetnic” de talia „picatei” celor două trepte de liceu pentru a le scoate la suprafață?

Ar fi bine să ieșiți public și să explicați de ce Vio Vasilica vă e indispensabilă, de ce nu puteți respira fără ea! Fiindcă, uitându-mă pe lista declarațiilor de avere de la BNR, ne ia cu amețeală. E înțesată de directori și de șefi de serviciu. Mai precis, sunt 28 de directori, 5 directori regionali, 10 directori de agenție, 24 de directori adjuncți, 4 directori regionali adjuncți, 122 de șefi de serviciu, 1 șef de compartiment și 6 șefi de birou!

Domnule guvernator Mugur Isărescu, aveți în subordine, în total, 71 de directori și 129 de șefi. Și cu toate astea, ați mai angajat un consilier de strategie? Pe Viorica Vasilica Dăncilă?!? Cu ce îi depășește pe cei 200 de „vătafi” adunați la un loc? Cu „dezastre produse de calamități”? Sau cu promisiunea, făcută în ședință de guvern, că va „reduce democrația”?!?


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta