Drula anunță ca Grindeanu se ascunde, refuza „sa dea explicații pentru cazul Blue Air în fata comisiei parlamentare de Transporturi: „I-a lăsat pe romani sa ia teapa”

Drula anunță ca Grindeanu se ascunde, refuza „sa dea explicații pentru cazul Blue Air în fata comisiei parlamentare de Transporturi: „I-a lăsat pe romani sa ia teapa”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Drula anunță ca Grindeanu se ascunde, refuza „sa dea explicații pentru cazul Blue Air în fata comisiei parlamentare de Transporturi: „I-a lăsat pe romani sa ia teapa”

( AK-24  – politica ) Presedintele USR, Catalin Drula, afirma ca ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar fi trebuit sa dea explicatii, marti, in fata comisiei parlamentare de resort, cu privire la cazul Blue Air, dar „s-a ascuns” si „fuge de responsabilitate”. „Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi trebuia sa dea explicatii pentru cazul […]

( AK-24  – politica )

Presedintele USR, Catalin Drula, afirma ca ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar fi trebuit sa dea explicatii, marti, in fata comisiei parlamentare de resort, cu privire la cazul Blue Air, dar „s-a ascuns” si „fuge de responsabilitate”.

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi trebuia sa dea explicatii pentru cazul Blue Air in fata comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns. Sute de mii de romani au fost pagubiti. Blue Air a fost un Caritas in 2022, dupa cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu stia, dar in loc sa-l opreasca, i-a lasat pe romani sa ia teapa. Avea toate parghiile legale si obligatia sa puna stop”, a scris Drula, pe Facebook.

Liderul USR il acuza pe ministrul Transporturilor ca „a ales sa se puna la adapost”.

„A ales sa se puna doar pe sine la adapost, pentru situatia in care Blue Air crapa, cu un amendament facut in mai. Acum se sustrage controlului parlamentar. E primul ministru al Transporturilor pe care il vad atat de terorizat de functie si responsabilitatea ei”, a adaugat Catalin Drula.


Distribuie articolul