După derapajul cu „zombie politic”, Drulă revine la treburi serioase: demolează imperiul mafiot al lui Rădoi! 63 de chioșcuri ilegale în 10 stații, lichidate vineri seară

După derapajul cu „zombie politic”, Drulă revine la treburi serioase: demolează imperiul mafiot al lui Rădoi! 63 de chioșcuri ilegale în 10 stații, lichidate vineri seară
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • După derapajul cu „zombie politic”, Drulă revine la treburi serioase: demolează imperiul mafiot al lui Rădoi! 63 de chioșcuri ilegale în 10 stații, lichidate vineri seară

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă (39 de ani), revine în forță la acțiunea care i-a adus o mare susținere populară în ultima vreme: scoaterea spațiilor comerciale de la Metroul bucureștean din ghearele Mafiei sindicale a PSD-istului Ion Rădoi. Vineri seara, la câteva ore după derapajul verbal care l-a țintit pe […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă (39 de ani), revine în forță la acțiunea care i-a adus o mare susținere populară în ultima vreme: scoaterea spațiilor comerciale de la Metroul bucureștean din ghearele Mafiei sindicale a PSD-istului Ion Rădoi.

Vineri seara, la câteva ore după derapajul verbal care l-a țintit pe șeful său de la Guvern, premierul Florin Cîțu (PNL), pe care l-a numit „zombie politic”, ministrul Transporturilor a „patronat” acțiunea de demolare a unui nou și consistent eșantion de spații comerciale de la Metroul bucureștean: 63 de chioșcuri din 10 stații!

Cătălin Drulă (USR-PLUS) le-a mulțumit primarului general al Capitalei, Nicușor Dan (independent susținut de PNL și USR-PLUS), și primarilor a patru sectoare, care provin de la trei partide:

  • Clotilde Armand (USR-PLUS) – Sectorul 1
  • Radu Mihaiu (USR-PLUS) – Sectorul 2
  • Daniel Băluță (PSD) – Sectorul 4
  • Ciprian Ciucu (PNL) – Sectorul 6.

Drulă dă de înțeles că, deocamdată, primarii sectoarelor 3 și 5, Robert Negoiță (partidul București 2020) și Cristian Popescu Piedone (PPU-SL), reprezentând două partidulețe care gravitează pe orbita PSD, nu susțin operațiunea de eliminare a Mafiei sindicale a lui Ion Rădoi (fost deputat și senator PSD) din spațiile comerciale de la metrou.

Anunțul lui Cătălin Drulă

„Acțiunea de desființare a spațiilor ilegale de la metrou continuă”

„Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou.

Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele două săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, Primăria Sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi).

Mulțumesc d-lui primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.

Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând.”


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta