E groasă: Ciolacu îl „izolează” pe Iohannis! „Nu mai stau de vorbă cu el până nu-și cere scuze pentru «Ciuma Roșie»”. Ghinion: președintele n-a spus niciodată „Ciuma Roșie”!

E groasă: Ciolacu îl „izolează” pe Iohannis! „Nu mai stau de vorbă cu el până nu-și cere scuze pentru «Ciuma Roșie»”. Ghinion: președintele n-a spus niciodată „Ciuma Roșie”!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • E groasă: Ciolacu îl „izolează” pe Iohannis! „Nu mai stau de vorbă cu el până nu-și cere scuze pentru «Ciuma Roșie»”. Ghinion: președintele n-a spus niciodată „Ciuma Roșie”!

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenințat marți seara, la România TV, că nu va mai vorbi cu președintele Klaus Iohannis până când acesta nu va cere scuze PSD-ului pentru că l-ar fi numit “Ciuma Roșie”. Dincolo de ridicolul situației – Ciolacu îi aplică sancțiuni președintelui! –, e vorba de o […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenințat marți seara, la România TV, că nu va mai vorbi cu președintele Klaus Iohannis până când acesta nu va cere scuze PSD-ului pentru că l-ar fi numit “Ciuma Roșie”.

Dincolo de ridicolul situației – Ciolacu îi aplică sancțiuni președintelui! –, e vorba de o minciună gogonată: Klaus Iohannis n-a rostit niciodată expresia “Ciuma Roșie”!

Ciolacu a încercat o învârtoșare, în emisiunea lui Ciutacu: “N-am, dom’le, ce să mă înțeleg cu el! Pe Iohannis nu-l iert și nu stau de vorbă cu el! Până nu iese public și-și cere scuze cu «Ciuma Roșie»… e cea mai mare mizerie, că am stat și am tăcut până acum! Să iasă public să-și ceară scuze… nu mie, nu parlamentarilor – oamenilor care au votat cu PSD. Vrea să-i spun la televizor? Știe la fel de bine ca mine cine-i «Ciuma Roșie», cine a scos-o. Cum poți să instigi în halul ăsta, tu, președintele României?”.

Toată învârtoșarea lui Ciutacu s-a bazat pe o minciună. Președintele Klaus Iohannis nu a folosit niciodată termenul “Ciuma Roșie”! A criticat deseori PSD-ul, dar nu l-a numit “Ciuma Roșie”. Această expresie a fost folosită insistent de sutele de mii de manifestanți în 2017-2019, pe vremea “regimului Dragnea”, când PSD a încercat să distrugă justiția română.


Distribuie articolul