Elena Băsescu s-a angajat consilier în Parlament. Pagina cu rezultatele concursului pentru post pe care l-a câștigat a fost ștearsă de pe site-ul Camerei Deputaților

Elena Băsescu s-a angajat consilier în Parlament. Pagina cu rezultatele concursului pentru post pe care l-a câștigat a fost ștearsă de pe site-ul Camerei Deputaților
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Elena Băsescu s-a angajat consilier în Parlament. Pagina cu rezultatele concursului pentru post pe care l-a câștigat a fost ștearsă de pe site-ul Camerei Deputaților

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat la Camera Deputaților, pe postul de consilier în Comisia de Afaceri Europene, scrie Fanatik.ro. Potrivit acestui site, informația s-a aflat întâmplător, când Elena Băsescu a fost depistată când se vaccina anti-Covid într-un centru pentru “esențiali”, rezervat angajaților Parlamentului. […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat la Camera Deputaților, pe postul de consilier în Comisia de Afaceri Europene, scrie Fanatik.ro. Potrivit acestui site, informația s-a aflat întâmplător, când Elena Băsescu a fost depistată când se vaccina anti-Covid într-un centru pentru “esențiali”, rezervat angajaților Parlamentului.

Inițial, fiica lui Traian Băsescu s-a codit să spună de ce se vaccinează acolo și unde lucrează. În final, a recunoscut că e consilier într-o comisie a Camerei Deputaților.

Potrivit Fanatik, Camera Deputaților a scos la concurs postul pe care a ajuns Elena Băsescu încă din februarie anul trecut. Dar a venit pandemia și concursurile pentru ocuparea funcțiilor s-au tot amânat până în toamnă, când Parlamentul a obținut derogare de la prevederile ordonanței care suspenda angajările.

După alegerile locale din 27 septembrie, s-au scos la concurs și posturile de consilieri. Sursa citată mai sus menționează că imediat după examen a fost ștearsă pagina de pe site-ul Camerei Deputaților unde se poate consulta arhiva concursurilor pe 2020, care conținea rezultatele examenelor și bibliografia cerută. Prin contrast, pagina similară de pe site-ul Senatului e la locul ei.

Examenul a avut două probe, oral și scris, iar volumul de legi, acte, regulamente și prevederi care trebuie stăpânit de candidați este impresionant.

Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind plasată pe primul loc în lista PMP Constanța la Camera Deputaților. Partidul n-a întrunit însă pragul electoral, așa că fata fostului președinte n-a prins fotoliu de parlamentar.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta