Emil Dorin s-a dovedit a fi repetent. A picat dupã fenta lui Buzatu si a lui Dan Marian

Emil Dorin s-a dovedit a fi repetent. A picat dupã fenta lui Buzatu si a lui Dan Marian
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Emil Dorin s-a dovedit a fi repetent. A picat dupã fenta lui Buzatu si a lui Dan Marian

Vremea Noua – 27 octombrie 2020 INCREDIBIL…Emil Dorin s-a dovedit fi detinãtorul lingurei de lemn a politicii vasluiene. Cu sanse mari sã ajungã vicepresedinte de Consiliul Judetean acesta a fost pãcãlit ca în curtea scolii de mai versatii sãi colegi, Dan Marian si Dumitru Buzatu. Mai exact, a cãzut dupã fenta lor. De ce spunem […]

Vremea Noua

27 octombrie 2020

INCREDIBIL…Emil Dorin s-a dovedit fi detinãtorul lingurei de lemn a politicii vasluiene. Cu sanse mari sã ajungã vicepresedinte de Consiliul Judetean acesta a fost pãcãlit ca în curtea scolii de mai versatii sãi colegi, Dan Marian si Dumitru Buzatu. Mai exact, a cãzut dupã fenta lor. De ce spunem lucru acesta, fiindcã aseara, acesta a primit de la Bucuresti, de la conducerea centralã a partidului sustinerea pentru al doilea post de vicepresedinte la CJ, chiar dacã majoritatea la Vaslui era asiguratã de PSD si cei trei consilieri de la ALDE. Dar cum acum e în formare noul partid a lui Ponta si a lui Tãriceanu si cum la Vaslui negocierea era cã ALDE primeste primele pozitii de pe listele la parlamentare cu conditia sã se obtinã ambele posturi de vicepresedinte la CJ, iatã cã nu a fost asa. Dan Marian si cu Buzatu s-au grãbit si au transat între ei vicepresedintii. Unul pentru Dan Marian, celãlalt pentru Ciprian Trifan. Dacã Dan Marian ar fi jucat corect, Pro România ar fi avut ambii vicepresedinti, dar pãcãleala pe care le-a dat-o celor de la Pro România, vine dupã ce s-a vãzut cu sacii în cãrutã, adicã dupã ce pe lista Pro România, la Deputati, Daniel Olteanu este pe primul loc.

Cum l-au pãcãlit pe Emil Dorin, „sacalii” din politica vasluianã

E greu de crezut cã cineva poate vota împotriva sa. Ei, aceastã premierã a fost înregistratã la Vaslui. Emil Dorin si colegul sãu de partid au votat ca Dan Marian si Ciprian Trifan sã fie vicepresedinti, când putea fi chiar Dorin în locul pesedistului. Buzatu s-a grãbit si a anuntat alegerea vicepresedintilor chiar dacã nu toti consilierii au fost validati, fiindcã a vãzut cã de la Bucuresti vin alte ordine. Din 34 de consilieri, doar 31 au primit mandat, restul de trei urmeazã sã fie numiti. Pentru a fi alesi, vicepresedintii aveau nevoie de 18 voturi. Distributia în sala de sedintã a CJ a fost urmãtoarea: PSD 14 mandate, ALDE 2 mandate validate din trei obtinute, Pro România douã mandate. PNL si USR s-au retras din salã. Deci 18 consilieri si cu Buzatu 19. Numai cã lui Emil Dorin i s-a explicat cã dacã sunt 32 de consilieri validati (sic!, cã erau doar 31), vicepresedintii se aleg cu 50% plus unu din cei validati, adicã 17 consilieri. Si mangleala lui Buzatu si Dan Marian a fost urmãtoarea: „Oricum avem majoritatea si fãrã tine, fiindcã cu mine avem 17 voturi” ar fi putut sã-i spunã Dumitru Buzatu lui Emil Dorin.

Emil Dorin a recunoscut cã a votat cu Dan Marian, dar nu realizeazã cã a cãzut de fazan

Ne-am dat seama cã Emil Dorin nu stie cu câte voturi sunt alesi vicepresedintii chiar din declaratia obtinutã de la acesta de reporterii Vremea Nouã. La cald acesta a spus: „Da domnilor, am votat cu Dan Marian ca sã încheiem bâlciul. Mi-a ajuns de acum patru ani când teoretic am fost o lunã vicepresedinte. Asa si acum. O lunã iar am fost vicepresedinte. Si oricum ei aveau majoritatea, fiindcã au fost validati 32 de consilieri, iar ei avea 17 voturi. Asa cã am vrut sã închei circul, chiar dacã de la Bucuresti am primit alte instructiuni” a spus Emil Dorin, nestiind cã vicepresedintele se alege din majoritatea extinsã a consilierilor, adicã 18 voturi pentru, nu din cei prezenti sau validati. Pãcãleala luatã de politicianul mostru vine din necunoasterea legii, capitol la care presedintele Pro România se dovedeste a fi deficitar.


Distribuie articolul