Firea, criză de isterie la adresa lui Nicușor Dan: „Nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din «șantajul și etajul»!“. Calomnii grosolane după ce Nicușor Dan a propus suspendarea PUZ-urilor făcute de PSD-iști pentru mafia imobiliară

Firea, criză de isterie la adresa lui Nicușor Dan: „Nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din «șantajul și etajul»!“. Calomnii grosolane după ce Nicușor Dan a propus suspendarea PUZ-urilor făcute de PSD-iști pentru mafia imobiliară
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Firea, criză de isterie la adresa lui Nicușor Dan: „Nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din «șantajul și etajul»!“. Calomnii grosolane după ce Nicușor Dan a propus suspendarea PUZ-urilor făcute de PSD-iști pentru mafia imobiliară

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Propunerea lui Nicușor Dan de a bloca betonarea a sute de hectare de spații verzi în București prin suspendarea Planurilor Urbanistice Zonale în 5 sectoare a generat o reacție isterică fără precedent din partea Gabrielei Firea, învinsa sa la alegerile pentru primărie din 27 septembrie anul trecut. Gabriela Firea, care […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Propunerea lui Nicușor Dan de a bloca betonarea a sute de hectare de spații verzi în București prin suspendarea Planurilor Urbanistice Zonale în 5 sectoare a generat o reacție isterică fără precedent din partea Gabrielei Firea, învinsa sa la alegerile pentru primărie din 27 septembrie anul trecut.

Gabriela Firea, care a fost susținută total de mafia imobiliară din Capitală în încercarea de a obține un nou mandat, este răspunzătoare pentru dezastrul urbanistic și pentru prevederile criminale din actualele PUZ-uri, care prevăd construirea de blocuri cu 14 etaje în parcuri și în zonele de case.

Perspectiva suspendării PUZ-urilor i-a scos din minți pe toți rechinii imobiliari și, odată cu ei, pe toți cei care-i servesc.

Fosta primăriță nutrește o ură viscerală față de matematicianul care i-a luat locul și a mai avut și altădată scăpări necotrolate, dar rândurile de vineri sunt de-a dreptul șocante. Nivelul limbajului, pentru un personaj care a condus Bucureștiul, acum e senator și vicepreședinte al PSD, depășește orice închipuire.

La nervi, Firea s-a dat de gol și într-o altă privință. Ea a reluat toate temele calomnioase ale campaniei pe care a purtat-o împotriva lui Nicușor Dan în ultimii ani, și mai ales în ultimele luni de dinaintea alegerilor pentru primărie. La momentul respectiv, Firea și-a pus apropiații să propage calomniile, ea pretinzând că n-are nimic de-a face cu respectivele campanii. Dar acum, într-o postare de numai câteva rânduri, confirmă că ea a comandat și coordonat respectivele acțiuni de denigrare.

Simpla sa reacție este un barometru foarte eficient al oportunității inițiativei actualului primar și al intereselor mafiote lezate prin suspendarea PUZ-urilor.

Atacul suburban al Gabrielei Firea la adresa lui Nicușor Dan

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care si-a construit cu tupeu casa in PARC, nici macar pe un teren care avea vreo doua fire de iarba, ci in PARC!!!, NU ARE CADEREA MORALA sa pretinda ca vrea binele oamenilor, institutiilor statului si mediului privat din acest oras!

Plicusor – Puzisor nu vrea sa salveze niciun petic de spatiu verde – lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toata lumea sa vina la el, sa-si arate el muschii, sa distruga tot, sa inghete tot orasul DAR sa prospere el si fundatiile lui. Ca doar asta a facut toata viata!

Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trait din «șantajul și etajul», după cum știe un oraș întreg!

Deci, de azi, adio construirea de spitale, scoli, parcari, poduri, pasaje, locuinte, birouri, hale de profuctie etc in Capitala!

Bine ati venit in epoca de piatra a administratiei!


Distribuie articolul