Florin Cîțu, mesaj către PSD, după anunțul privind majorarea pensiilor: Șah mat

Florin Cîțu, mesaj către PSD, după anunțul privind majorarea pensiilor: Șah mat
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Florin Cîțu, mesaj către PSD, după anunțul privind majorarea pensiilor: Șah mat

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spune că le-a dat „șah mat” social-democraților, după ce a majorat pensiile în perioadă de criză economică, potrivit Mediafax. Florin Cîțu a scris, vineri, pe Facebook, că socialiștii sunt disperați: „țipă, amenință, se vaită”, pentru că Guvernul a majorat pensiile în timpul crizei economice. „Am arătat că deși suntem în perioada […]

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spune că le-a dat „șah mat” social-democraților, după ce a majorat pensiile în perioadă de criză economică, potrivit Mediafax.

Florin Cîțu a scris, vineri, pe Facebook, că socialiștii sunt disperați: „țipă, amenință, se vaită”, pentru că Guvernul a majorat pensiile în timpul crizei economice.

„Am arătat că deși suntem în perioada de criza economică am reușit să facem investiții record și să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată. Oricât ar țipa socialiștii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei și pensia minimă cu 96 de lei”, scrie Cîțu.

Ministrul lansează și o provocare „pentru Ciolacu și gașca lui”: „Găsiți o alta țară care crește pensiile și investițiile și mai ales arătați când a crescut PSD pensiile cu o sumă mai mare”.

Acesta încheie postarea adresându-se social-democraților: „V-am dat șah mat”. ( Stire preluata de pe situl DIGI24 )


Distribuie articolul