Florin Roman (PNL): E nevoie de USR în viitorul Guvern pentru modificarea Constituției. Eu, personal, nu am încredere că pot lucra cu acești oameni / Marius Pașcan (PMP): Pentru cei de la USR nu contează sexul biologic. Sunt de un transgenderism de-ăsta generalizat

Florin Roman (PNL): E nevoie de USR în viitorul Guvern pentru modificarea Constituției. Eu, personal, nu am încredere că pot lucra cu acești oameni / Marius Pașcan (PMP): Pentru cei de la USR nu contează sexul biologic. Sunt de un transgenderism de-ăsta generalizat
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Florin Roman (PNL): E nevoie de USR în viitorul Guvern pentru modificarea Constituției. Eu, personal, nu am încredere că pot lucra cu acești oameni / Marius Pașcan (PMP): Pentru cei de la USR nu contează sexul biologic. Sunt de un transgenderism de-ăsta generalizat

( G4 Media.ro ) Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat, marți seara, la B1TV, că „alianța naturală” a liberalilor este cu PMP pentru guvernare, dar că este nevoie și de USR pentru a obține majoritatea necesară modificării Constituției, așa cum își dorește și președintele Klaus Iohannis. Prezent în aceeași emisiune, deputatul PMP Marius Pașcan […]

( G4 Media.ro )

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat, marți seara, la B1TV, că „alianța naturală” a liberalilor este cu PMP pentru guvernare, dar că este nevoie și de USR pentru a obține majoritatea necesară modificării Constituției, așa cum își dorește și președintele Klaus Iohannis. Prezent în aceeași emisiune, deputatul PMP Marius Pașcan a atacat în termeni duri USRPLUS, spunând că reprezentanții acestuia nu cred în valorile creștine și sunt „de un transgenderism de-ăsta generalizat”.

”Eu cred că românii au înțeles că e nevoie de o guvernare de dreapta în perioada următoare și noi suntem dispuși să stăm la această masă, sigur, după ce vom vedea rezultatele din 6 decembrie și sperăm să fim forța care va compune guvernarea împreună cu PNL și cu cine va mai dori să se ralieze proiectelor…” a spus Pașcan.

”Alianța naturală este cu PMP, pentru că au fost singurii parteneri loiali și de cuvânt care au stat lângă PNL în lupta din Parlament cu PSD.

Din păcate, sondajele ne arată că nu am putea face doar noi și atunci mai e nevoie și de UDMR pentru a face majoritatea, din păcate nu extrem de confortabilă.

Venirea USR în această alianță va genera majoritate pentru schimbarea Constituției. Președintele vrea să avem și o reformă serioasă a statului român. Pentru revizuirea Constituției este nevoie de două treimi.

Ce încredere pot să am eu într-un partener care de un an de zile atacă PNL în loc să atace PSD. Eu personal nu am încredere că pot lucra cu acești oameni”, a declarat Florin Roman.

Marius Pașcan a fost mult mai dur în declarații.

”În ce privește raportul nostru cu USR-ul, noi avem foarte multe diferende și viziuni absolut diametral opuse. De pildă, în ceea ce privește omul și valorile sale.

Ei susțin că omul se naște și își alege genul. Adică nu contează sexul biologic, că te-ai născut bărbat sau femeie, ești liber să alegi ce vrei după ce te-ai născut și dacă se poate să le spui asta copiilor de la grădiniță, ca să știe că astăzi pot să fie băieți, mâine pot să fie fetițe. Sunt așa de un transgenderism de-ăsta generalizat.

Noi am amendat și legea privind educația sexuală în școli și am spus că la vârste fragede să obțină acordul părinților, adică nu-i spui copilului de grădiniță ce face mama cu tata în așternut, și nici în clasa I. Este absurd, îi lăsăm să își parcurgă, să își trăiască copilăria, inocența, ingenuitatea…

Pe de altă parte, avem alte valori care ne despart: noi credem în Biserică, suntem creștini, credem în Dumnezeu, în valorile și morala creștină; ei nu cred, vedeți că refuză să jure pe Biblie. Sunt abordări spiritual fundamental diferite. De asemenea, ei nu cred în valorile naționale, orice proiect am inițiat, legat de Trianon de pildă, de eliminarea discriminărilor în raporturile cu românii din Harghita, Covasna, Mureș, unde românii sunt cei discriminați, întotdeauna s-au abținut. Deci avem valori diametral opuse și îi văd așa teribiliști… ei sunt deasupra tuturor, ei sunt progresiști…” a spus Pașcan.

Florin Roman (PNL) și Marius Pașcan (PMP) candidează la Camera Deputaților în județele Alba și respectiv Mureș.


Distribuie articolul