Foarte nervos, Grindeanu refuza sa-si arate cartea pe care pretinde ca a scris-o si o ameninta pe Clotilde Armand: „Sa vorbim despre Aegis sau ne rezumam la sobolanii, gunoiul si mizeria din sectorul 1?!”

Foarte nervos, Grindeanu refuza sa-si arate cartea pe care pretinde ca a scris-o si o ameninta pe Clotilde Armand: „Sa vorbim despre Aegis sau ne rezumam la sobolanii, gunoiul si mizeria din sectorul 1?!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Foarte nervos, Grindeanu refuza sa-si arate cartea pe care pretinde ca a scris-o si o ameninta pe Clotilde Armand: „Sa vorbim despre Aegis sau ne rezumam la sobolanii, gunoiul si mizeria din sectorul 1?!”

( Victor Gheja – politica – AK-24 ) Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a reactionat cu mare nervozitate dupa ce Clotilde Armand si sotul ei, matematicianul Sergiu Moroianu, i-au cerut sa arate cartea de matematica pe care pretinde ca a scris-o. Grindeanu refuza in continuare sa o arate si o ataca politicianist pe Clotilde Armand. „Am […]

( Victor Gheja – politica – AK-24 )

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a reactionat cu mare nervozitate dupa ce Clotilde Armand si sotul ei, matematicianul Sergiu Moroianu, i-au cerut sa arate cartea de matematica pe care pretinde ca a scris-o. Grindeanu refuza in continuare sa o arate si o ataca politicianist pe Clotilde Armand.

„Am mai raspuns acum 4 ani pe subiectul cartii. Ea exista, am aratat-o, e scrisa cu un profesor de matematica, as zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai putin pentru familia Armand care intrase intr-un con de umbra.

Doamna Armand a produs atata gunoi in sectorul 1 incat a inceput sa arunce cu el pana la Timisoara. O sfatuiesc sa se uite in Sectorul 1 pe care ar trebui sa il administreze si sa treaca la munca.

Ps: Clotilde, vreti sa deschidem o acolada si sa vorbim despre Aegis sau ne rezumam la sobolanii, gunoiul si mizeria din sectorul 1?!”, a transmis Grindeanu, sambata seara.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ii solicita lui Sorin Grindeanu sa faca dovada ca a scris cartea „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”. Sotul lui Armand, matematicianul Sergiu Moroianu, ii cere lui Grindeanu sa „doneze un exemplar al cartii sale la Institutul de matematica ‘Simion Stoilow’ al Academiei Romane, spre folosul comunitatii stiintifice”.

„Un nou caz Florin Roman in Guvernul Romaniei. La 5 ani de la declansarea controversei si la 19 ani de la data aparitiei, nici un exemplar al cartii lui Sorin Grindeanu nu a putut fi gasit in vreo biblioteca publica sau pe internet.

In spatiul public subzista o controversa privind una dintre cartile scrise de viceprim-ministrul Guvernului Romaniei si ministru al Transporturilor si Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocand daune de imagine atat statului roman cat si comunitatii matematice.

Sergiu a pregatit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) si a lansat o provocare publica ministrului Transporturilor: sa doneze un exemplar al cartii sale la Institutul de matematica ‘Simion Stoilow’ al Academiei Romane, spre folosul comunitatii stiintifice”, a anuntat Clotilde Armand.

„Cartea nu este disponibila nicaieri, nu o putem gasi nici in biblioteci, nici pe internet, nici in librarii, nimeni nu a avut vreodata in man avreun exemplar din cartea lui Grindeanu”, a declarat sotul lui Armand, Sergiu Moroianu.

Pentru a obtine, in anul 2000, gradul didactic de asistent universitar, Sorin Grindeanu a folosit cel putin o carte a carei existenta nu a dovedit-o inca, scrie PressOne.

La acel moment, el a mentionat in dosarul de concurs trei carti proprii aflate „in curs de publicare”, printre care si „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”.

Jurnalistii de la Press One au cautat in 2017 editura despre care se spune ca ar fi publicat cartea scrisa de Sorin Grindeanu, „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”.

Editura Ionescu are sediul la Caransebes – orasul natal al lui Sorin Grindeanu, scriu jurnalistii, intr-un amplu material titrat „Am mers la Caransebes sa cautam cartea premierului. Am gasit falsuri si editura unui ofiter de Militie”.

Proprietarul editurii Ionescu, Adrian Ionescu, a absolvit Dreptul si a fost ofiter de Militie pana in aprilie 1983, iar la acel moment a fost primit in Baroul Caras-Severin. Dupa revolutie, in 1991, Adrian Ionescu Senior si-a deschis o firma pe nume City Trading SRL, cu sediul social in casa socrilor sai. Pe aceasta firma figura editura Ionescu.

Ultimul raport financiar disponibil la Registrul Comertului dateaza din 2002, anul cand se presupune ca a aparut cartea „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”. La acea data, editura Ionescu avea 4 angajati, niciun profit si datorii de peste 60.000 lei, precizeaza jurnalistii de la Press One.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta