Fostul şef al Corpului de control al lui Orban iese la atac: Susţinerea lui Cîţu în baza partidului, egală cu zero

Fostul şef al Corpului de control al lui Orban iese la atac: Susţinerea lui Cîţu în baza partidului, egală cu zero
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Fostul şef al Corpului de control al lui Orban iese la atac: Susţinerea lui Cîţu în baza partidului, egală cu zero

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes ) Fostul şef al Corpului de control al lui Ludovic Orban, Daniel Dragoş Tănăsoiu, a ieşit la atac, duminică, împotriva premierului Florin Cîţu, la scurt timp după ce acesta din urmă şi-a anunţat candidatura la şefia PNL. Şeful Guvernului l-a dat afară pe Tănăsoiu după ce şi-a preluat mandatul la […]

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes )

Fostul şef al Corpului de control al lui Ludovic Orban, Daniel Dragoş Tănăsoiu, a ieşit la atac, duminică, împotriva premierului Florin Cîţu, la scurt timp după ce acesta din urmă şi-a anunţat candidatura la şefia PNL. Şeful Guvernului l-a dat afară pe Tănăsoiu după ce şi-a preluat mandatul la Palatul Victoria.

„Faptul că s-au afişat câţiva lideri din teritoriu alături de Florin Cîţu în momentul anunţului de candidatură la preşedinţia partidului este total irelevant. Susţinerea acestuia în baza partidului este egală cu Zero. Cîţu n-ar fi ajuns niciodată să fie desemnat nici măcar candidat la Senatul României din partea organizaţiei noastre (PNL sector 5) fără susţinerea venită din partea lui Ludovic Orban. Vă fac această dezvăluire în premieră. Ludovic Orban ne-a chemat pe mine şi pe Dan Meran înaintea alegerii candidaţilor noştri la alegerile parlamentare şi ne-a rugat să-l sprijinim pe Florin Cîţu. Am acceptat. O decizie pe care acum o regret. În rest susţinerea lui Florin Cîţu în partid este identică cu susţinerea pe care o are şi în cadrul filialei noastre… tinde către zero… În curând şi filiala noastră se va pronunţa pe acest subiect şi cu 2, 3 excepţii se va poziţiona alături de liderul de necontestat al liberalilor – Ludovic Orban”, a transmis Dragoş Tănăsoiu.

Liderul liberal a catalogat drept „distractiv” faptul că în unele publicaţii a apărut ştirea că filiala PNL Sector 5 este alături de Florin Cîţu în lupta pentru şefia PNL.

Reamintim că premierul Florin Cîţu a anunţat, duminică, înaintea Consiliului Naţional al liberalilor, că va intra în lupta pentru şefia PNL, care se va da la Congres, anunţ aşteptat de rivalii lui Ludovic Orban din partid.

Alături de Cîţu au putut fi văzuţi, la conferinţa de presă, un număr mare de lideri PNL printre care Emil Boc, Alina Gorghiu, Lucian Bode, Rareş Bogdan, Virgil Popescu, Robert Sighiartău, sau Raluca Turcan. Şi generalul Nicoale Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, omul preşedintelui Klaus Iohannis, a fost văzut alături de Cîţu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta