Gâdea, zdrobit cu propriu-i sondaj: 65% dintre respondenți au încredere în Vlad Voiculescu! „Mulțumesc, Antena 3”, l-a ironizat ministrul

Gâdea, zdrobit cu propriu-i sondaj: 65% dintre respondenți au încredere în Vlad Voiculescu! „Mulțumesc, Antena 3”, l-a ironizat ministrul
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Gâdea, zdrobit cu propriu-i sondaj: 65% dintre respondenți au încredere în Vlad Voiculescu! „Mulțumesc, Antena 3”, l-a ironizat ministrul

( Robert Mateescu – Ziaristii,ro ) Țintă favorită (și pe termen lung) a televiziunilor de propagandă ale PSD, Vlad Voiculescu a devenit și subiectul unui sondaj de opinie făcut de Antena 3 printre telespectatorii săi (pe micul ecran) și cititorii săi (pe site). Scăpat de sub control, sondajul a fost un șoc pentru Gâdea și […]

( Robert Mateescu – Ziaristii,ro )

Țintă favorită (și pe termen lung) a televiziunilor de propagandă ale PSD, Vlad Voiculescu a devenit și subiectul unui sondaj de opinie făcut de Antena 3 printre telespectatorii săi (pe micul ecran) și cititorii săi (pe site). Scăpat de sub control, sondajul a fost un șoc pentru Gâdea și ai săi.

Scopul sondajului a fost să arate că românii nu-l vor pe Vlad Voiculescu la cârma Ministerului Sănătății. Gâdea miza, probabil, pe un procent zdrobitor împotriva ministrului USR-PLUS.

Dar, surpriză: după 20 de ore (din 24) și 81.200 de voturi exprimate, 65% dintre respondenți au declarat că mai au încredere în ministrul Voiculescu, iar 35% că nu mai au.

Gâdea a fost surprins printr-o mobilizare specială a susținătorilor USR-PLUS, care au copleșit numeric publicul obișnuit al Antenei 3.

Rezultatul sondajului este o lovitură puternică primită de Gâdea, care încerca să-și susțină linșajul anti-Voiculescu (Vlad, nu Dan!) și prin cifre care să arate că ministrul e detestat de populație.

Vlad Voiculescu i-a ironizat pe cei de la Antena 3 printr-un scurt mesaj postat pe pagina sa de Facebook, vineri, dimineață: ”Mulțumesc, Antena 3!”. Dedesubt, sondajul Antenei 3, cu întrebarea: ”Mai aveți încredere în ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu?”.

Asaltat de reporteri la ieșirea din Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu le-a răspuns joi de la obraz trimișilor Antena 3 și România TV, deși nu i-a nominalizat, dar a fost evident că se referă la ei.

”Văd aici microfoane de la televiziuni care promovează ideea că oamenii ar trebui să se trateze acasă. Cred că ar trebui să fim cu toții mai responsabili”, a spus Vlad Voiculescu, în fața căruia, la doar câțiva centrimetri, tronau microfoanele Antenei 3 și România TV.


Distribuie articolul