Ghinea, atac dur la Nicuşor Dan: Suferă de sindromul de „Mesia din debara”

Ghinea, atac dur la Nicuşor Dan: Suferă de sindromul de „Mesia din debara”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ghinea, atac dur la Nicuşor Dan: Suferă de sindromul de „Mesia din debara”

( Elena Andrei – Newsweek ) Ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, îl critică pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre care afirmă că „suferă de sindromul de „Mesia din debara”. „Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule”, afirmă Ghinea într-un interviu acordat Spotmedia, referindu-se la scandalul legat de bugetul […]

( Elena Andrei – Newsweek )

Ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, îl critică pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre care afirmă că „suferă de sindromul de „Mesia din debara”.

„Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule”, afirmă Ghinea într-un interviu acordat Spotmedia, referindu-se la scandalul legat de bugetul Capitalei, respins în Consiliul General.

Consilierii USR PUS au refuzat să susţină bugetul Capitalei, despre care Ghinea spune că e făcut cum îl făcea Firea.

El îl acuză pe Nicuşor Dan că nu vorbeşte cu consilierii USR PLUS şi îi aminteşte că alegerile în Bucureşti au fost câştigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General. „Poate e o noutate, îi reamintim”, subliniază Ghinea.

„Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de „Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea.


Distribuie articolul