Grindeanu isi doreste o fuziune intre PSD si PNL: „Doar unitatea aduce progresul”. Despre fostul conflict PSD-PNL: „Frictiuni si tensiuni inutile si ilogice, confruntari sterile”

Grindeanu isi doreste o fuziune intre PSD si PNL: „Doar unitatea aduce progresul”. Despre fostul conflict PSD-PNL: „Frictiuni si tensiuni inutile si ilogice, confruntari sterile”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Grindeanu isi doreste o fuziune intre PSD si PNL: „Doar unitatea aduce progresul”. Despre fostul conflict PSD-PNL: „Frictiuni si tensiuni inutile si ilogice, confruntari sterile”

( AK-24 – politica ) Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a adus vineri elogii aliantei dintre PSD si PNL, sustinand ca razboiul de pana cum acum trei luni dintre cele doua formatiuni a reprezentat „confruntari sterile”. „In plan politic, am fost capabili sa trecem peste confruntarile sterile si sa construim o guvernare axata pe dezvoltare”, a […]

( AK-24 – politica )

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a adus vineri elogii aliantei dintre PSD si PNL, sustinand ca razboiul de pana cum acum trei luni dintre cele doua formatiuni a reprezentat „confruntari sterile”.

„In plan politic, am fost capabili sa trecem peste confruntarile sterile si sa construim o guvernare axata pe dezvoltare”, a facut Grindeanu bilantul anului 2021 intr-un interviu pentru news.ro.

El a adus apoi numeroase elogii aliantei dintre PSD si PNL.

„Pot spune ca sansa de a face parte dintr-o constructie politica matura, care vrea sa gaseasca solutii si care are ca obiectiv dezvoltarea Romaniei pe termen lung, este una dintre satisfactiile mele profesionale de anul acesta”, a sustinut Grindeanu.

El a spus ca fostul conflict politic dintre PSD si PNL a fost „inutil”. Intrebat care au fost „punctele slabe” ale anului 2021, Grindeanu a raspuns: „Frictiunile si tensiunile inutile si ilogice din prima jumatate a anului. Au angrenat toata societatea intr-un joc fara rost, care a adus doar nemultumire si timp pierdut. A fost totusi si o parte buna. Spre sfarsitul anului toti am inteles ca trebuie sa ne debarasam de teme si persoane fara o utilitate reala”.

„Orgoliile si mizele personale, meschine aduc doar probleme si dezbinare. Iar lucrurile importante se pot realiza doar prin dialog, argumente solide si gandire constructiva. (…) Ne-a transformat din cetateni individualisti, intr-un personaj colectiv , care a inteles ca doar unitatea poate aduce progresul”, a mai spus Grindeanu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta