Iată pe cine propun PLN și USR PLUS pentru funcțiile de viceprimar al muncipiului Vaslui

Iată pe cine propun PLN și USR PLUS pentru funcțiile de viceprimar al muncipiului Vaslui
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Iată pe cine propun PLN și USR PLUS pentru funcțiile de viceprimar al muncipiului Vaslui

Vremea Nouă – 23 octombrie 2020 Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui, a anuntat vineri seara că s-a semnat protocolul de colaborare cu Alianța USR-PLUS și că au fost desemnate două persoane pentru funcțiile de viceprimar. Este vorba despre Lucian Braniște, reprezentant al Partidului Național Liberal, și Cătălin Emil Mîndru, reprezentant al Alianței USR […]

Vremea Nouă

23 octombrie 2020

Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui, a anuntat vineri seara că s-a semnat protocolul de colaborare cu Alianța USR-PLUS și că au fost desemnate două persoane pentru funcțiile de viceprimar. Este vorba despre Lucian Braniște, reprezentant al Partidului Național Liberal, și Cătălin Emil Mîndru, reprezentant al Alianței USR PLUS. Cele două propuneri urmează să fie votate în Consiliul Local și, dacă vor primi voturile consilierilor, vor fi învestiți în funcție. „Susținerea dumneavoastră la alegerile locale ne-a ajutat să putem forma o majoritate în Consiliul Local al municipiului. Astfel astăzi am semnat un protocol de colaborare cu partenerii noștri din Alianța USR PLUS în Consiliul Local al municipiului Vaslui, prin care urmărim eficientizarea demersurilor noastre comune pentru dezvoltarea municipiului Vaslui”, a declarat Tudor Polak.

De asemenea, acesta a mai adăugat că „obiectivele acestui parteneriat sunt orientate către nevoile vasluienilor și vom munci împreună pentru transpunerea în inițiative legislative a propunerilor noastre prin care urmărim dezvoltarea municipiului Vaslui. Dintre acestea, protocolul semnat astăzi prioritizează: dezvoltarea economică și inițiativa privată; creșterea calității vieții; investiții în educație, cultură, mediu și sport; fluidizarea traficului; digitalizarea și transparentizarea serviciilor publice. Pornim cu încredere în acest parteneriat prin intermediul căruia vom munci pentru viitorul vasluienilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în orașul nostru.  Suntem pregătiți să facem echipă în Primăria municipiului Vaslui și să promovăm proiecte sustenabile și necesare pentru un oraș așa cum ni-l dorim. Vă mulțumim pentru încrederea pe care dumneavoastră ne-ați acordat-o prin vot la alegerile locale! Împreună clădim viitorul Vasluiului!”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta