Înfrângere rușinoasă pentru manipulatorii PSD-RTV-Antena 3: Clotilde Armand a fost validată primar al Sectorului 1!

Înfrângere rușinoasă pentru manipulatorii PSD-RTV-Antena 3: Clotilde Armand a fost validată primar al Sectorului 1!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Înfrângere rușinoasă pentru manipulatorii PSD-RTV-Antena 3: Clotilde Armand a fost validată primar al Sectorului 1!

Grigore Cartianu (Ziaristii.ro) joi, 15 octombrie 2020 Uriașul val de manipulare declanșat de primarul Daniel Tudorache (PSD) și susținut mediatic de Antena 3 și România TV a fost pulverizat printr-o decizie a unei instanțe de judecată. Mandatul de primar al lui Clotilde Armand (USR-PLUS, cu susținere PNL) a fost validat de Judecătoria Sectorului 1.  Potrivit […]

Grigore Cartianu (Ziaristii.ro)

joi, 15 octombrie 2020

Uriașul val de manipulare declanșat de primarul Daniel Tudorache (PSD) și susținut mediatic de Antena 3 și România TV a fost pulverizat printr-o decizie a unei instanțe de judecată. Mandatul de primar al lui Clotilde Armand (USR-PLUS, cu susținere PNL) a fost validat de Judecătoria Sectorului 1. 

Potrivit minutei de ședință, Judecătoria Sectorului 1 a validat astăzi mandatul de primar al lui Clotilde Armand (USR-PLUS) în Sectorul 1 din București. Decizia magistraților poate fi atacată cu apel în termen de două de zile. PSD-istul Tudorache a contestat rezultatul şi a depus o plângere penală la Secţia de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SSIJ), sinistra Secție Specială înființată de regimul Dragnea pentru intimidarea magistraților onești.

De asemenea, Tudorache a declanșat o uriașă operațiune de manipulare, încercând să se victimizeze și să împiedice validarea noului primar, pentru a-și lungi vechiul mandat de primar cât mai mult. Tudorache a alimentat Antena 3 și România TV (pe care le plătește gras din bani publici) cu informații mincinoaee și imagini interpretate tendențios.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta