Într-o lume post-Trump, absolut totul a devenit politic

Într-o lume post-Trump, absolut totul a devenit politic
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Într-o lume post-Trump, absolut totul a devenit politic

Președinția lui Donald J. Trump a trimis, într-adevăr, unde de șoc în mediul social și politic american. De fapt, mai mult decât niște unde de șoc. Erau niște valuri mari, perturbatoare, analizează Steve Feinstein pentru American Thinker. Un mare efect al președinției Trump, care a zguduit peisajul american într-un mod în care nu s-a mai […]

Președinția lui Donald J. Trump a trimis, într-adevăr, unde de șoc în mediul social și politic american. De fapt, mai mult decât niște unde de șoc. Erau niște valuri mari, perturbatoare, analizează Steve Feinstein pentru American Thinker.

Un mare efect al președinției Trump, care a zguduit peisajul american într-un mod în care nu s-a mai întâmplat, a fost deosebit de rău. Din cauza reacției hiperbolice a mass-mediei și a adversarilor la Donald Trump și față de personalitatea sa aspră, totul este acum politic.

Totul te pune acum într-o tabără sau alta. În funcție de modul în care gândești despre problemele aparent nepartizane, ești fie un progresist trezit, fie un terorist american domestic, un suprematist alb. Nu există cale de mijloc.

Câteva exemple:

COVID

Dacă spui că provine din China, ești un susținător conservator al lui Donald Trump. Dacă crezi că purtarea măștii și vaccinarea sunt responsabilitatea ta morală, ești un progresist. Hidroxiclorochina este un tratament fals, acceptat fraudulos de un uimitor președinte ignorant, iar oricine susține acest tratament este un barbar cretin.

Totul despre reacția sau opinia cuiva legată de COVID-19 te etichetează într-un fel sau altul. Politica națională, relatarea știrilor, toate aspectele legate de COVID sunt infuzate politic și supraalimentate.

Carnea

Există un uriaș impuls cultural din partea progresiștilor pentru a caracteriza consumul de carne ca fiind un act necugetat, ignorant, imoral etc. Acum, când progresiștii susțin că știu că emisiile de metan provenite de la creșterea bovinelor sunt un factor major care contribuie la așa-numita „schimbare climatică”, consumul de carne a devenit dintr-o dată un test de turnesol pentru respectarea mediului și, prin extensie, înclinațiile politice ale cuiva.

Progresiștii iluminați și grijulii susțin beneficiile climatice și valoarea pentru sănătate a fabricilor de substitute de carne. Troglodiții susținători ai lui Trump continuă să facă fripturi pe grătare ca și cum am fi în anii 1970. Ceea ce mănânci la cină a devenit politic.

Combustibilii fosili

Benzina, gazul natural, motorina și cărbunele sunt acum echivalenții energetici ai cărnii. Oamenii civilizați, informați – știți voi, progresiștii – au mers mai departe de sursele de energie pe care le obținem din dinozaurii în descompunere din sol. Iar cei cu adevărat sofisticați dintre noi recunosc că sursele regenerabile de energie, solare, eoliene, sunt calea de urmat.

Dar nimeni nu spune că exploatarea și depozitarea acelor baterii vechi de litiu sunt, cu siguranță, mult mai dăunătoare pentru mediu decât extracția modernă a câmpului petrolier și livrarea petrolului prin conducte.

Ceea ce este mai important pentru un progresist este aparența problemei, nu faptele reale. Conduci un SUV care elimină gaze? Ești susținător al lui Trump. Te deplasezi silențios cu o electrică? Ești un renascentist progresiv prin excelență.

Există însă mult mai multe domenii în care linia de demarcație dintre Trump versus progresiști este vizibilă:

  • Istoria americană – Suntem o națiune nobilă de patrioți și eroi sau o națiune bazată pe sclavie și rasism?
  • Integritatea alegerilor – Pune la îndoială metodele de vot și procesele de intabulare ale oricărei runde de alegeri și ești anti-american, conform Stângii
  • Teoria critică a rasei, Proiectul 1619 și privilegiul alb – Sunt caucazienii care trăiesc în SUA în mod inerent opresori malefici care trebuie să plătească pentru păcatele lor din trecut, chiar dacă nu au comis păcate intenționate sau în cunoștință de cauză?
  • Credința într-un loc de muncă și un sistem educațional bazat pe merit, indiferent de culoare sau sex, în care scopul este de a oferi tuturor oportunități egale – Progresiștii susțin exact opusul, în care culoarea, sexul și istoricul personal trebuie să determine finalitatea educațională / profesională pentru o persoană care este considerată a face parte dintr-o minoritate aprobată.

Odată, un progresist a spus: „Voi purta întotdeauna o mască ca nimeni să nu creadă că sunt un susținător al lui Trump”. Serios? Nu putem fi de acord asupra niciunui lucru? Este totul doar o problemă partizană? Trebuie ca totul în aceste zile să fie pro sau anti Trump?

Peisajul politic și social actual este strict determinat de linia Trump. Aceasta este dovada uimitorului grad de influență pe care l-a avut el ca președinte. Că avea aproape întotdeauna dreptate în privința multor lucruri: economie, China și comerț, COVID, exploatarea și producerea de petrol, Operațiunea Warp Speed, știrile false, vânătoarea de vrăjitoare a lui Mueller, imigrația ilegală, totul – ceea ce i-a înnebunit pe oponenții lui.

Dar realitatea este că modul dur și corect, incontestabil, în care președintele Trump a atacat fiecare problemă importantă, a provocat o prăpastie în gândirea culturală și politică americană care nu are nicio șansă să dispară.

Traducere și adaptare
Tribuna.US


Distribuie articolul