Iohannis, atac dur la adresa USRPLUS la Congresul PNL. Ameninta ca, daca nu se cumintesc, nu mai au ce cauta la guvernare: „Guvernarea nu este un loc al ironiilor si al galcevii nesfarsite”

Iohannis, atac dur la adresa USRPLUS la Congresul PNL. Ameninta ca, daca nu se cumintesc, nu mai au ce cauta la guvernare: „Guvernarea nu este un loc al ironiilor si al galcevii nesfarsite”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Iohannis, atac dur la adresa USRPLUS la Congresul PNL. Ameninta ca, daca nu se cumintesc, nu mai au ce cauta la guvernare: „Guvernarea nu este un loc al ironiilor si al galcevii nesfarsite”

( Victor Gheja – politica – AK-24 ) Presedintele Klaus Iohannis a lansat un puternic atac la adresa USRPLUS in timpul discursului sustinut, sambata, la Congresul PNL. „Guvernarea nu este un loc al ironiilor si al galcevii nesfarsite, in care unii parteneri se comporta ca si cum ar fi intr-o dezbatere pe retelele sociale, iar […]

( Victor Gheja – politica – AK-24 )

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un puternic atac la adresa USRPLUS in timpul discursului sustinut, sambata, la Congresul PNL. „Guvernarea nu este un loc al ironiilor si al galcevii nesfarsite, in care unii parteneri se comporta ca si cum ar fi intr-o dezbatere pe retelele sociale, iar cand apare primul impas isi iau lucrurile si pleaca”, a acuzat Iohannis.

„Romania, ca si multe alte state europene, se confrunta in prezent cu provocari acute, cu multiple crize care se suprapun. Pentru a le gestiona cat mai bine, este nevoie un guvern eficient.

Guvernarea presupune insa, in primul rand, o munca de echipa, cu parteneri care se bazeaza pe relatii de respect si incredere reciproca, iar Partidul National Liberal are obligatia fata de romani sa continue sa guverneze responsabil.

Guvernarea nu este un loc al ironiilor si al galcevii nesfarsite, in care unii parteneri se comporta ca si cum ar fi intr-o dezbatere pe retelele sociale, iar cand apare primul impas isi iau lucrurile si pleaca.

Guvernarea inseamna responsabilitate, perseverenta, tenacitate, dialog real cu cetatenii. Cine nu este pregatit pentru asa ceva nu poate guverna Romania„, a atacat Iohannis.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta