Istoria si poporul nu iarta si nu uita!!!

Istoria si poporul nu iarta si nu uita!!!

Cel mai mare dezgust il am cand scriu sau comentez politica psd-ista in special si oamenii lor care o fac. Concluzia care am tras-o ca in Romania nimic nu se schimba spectaculos, schimbarile sunt doar ciclice, fapt ce ma duce cu gandul ca istoria este totusi o stiinta mai precisa decat oricare alta din domeniul […]

Cel mai mare dezgust il am cand scriu sau comentez politica psd-ista in special si oamenii lor care o fac. Concluzia care am tras-o ca in Romania nimic nu se schimba spectaculos, schimbarile sunt doar ciclice, fapt ce ma duce cu gandul ca istoria este totusi o stiinta mai precisa decat oricare alta din domeniul umanist, pentru ca se poate privi evolutia si schimbarea societatii prin prisma a ceea ce istoricii numesc “istorie de lunga durata”.

In mod cert ii compatimesc pe oamenii de presa, de la radio, sau televiziuni angrenati in procesul de analiza a situatiei din Romania. Aceasta indeletnicire este o ocupatie ingrata in incercarea de a limpezi o situatie dintr-o tara imposibil de a fi analizata si mai ales inteleasa, deoarece ajungi sa nu mai intelegi nimic. Dar totusi voi incerca sa analizez cat de cat acest partid numit PSD care ne-a adus prin politica lui in cei 30 de ani aproape la sapa de lemn.

Ciolacu si ceea ce numim noi PSD, nu este altceva decat o improvizatie politica de fatada pentru o gasca de profitori care inca mai controleaza tara sau cel putin o parte din ea. Indiscutabil ca acest om si anturajul sau pot face inca mult rau tarii. Pot numi oamenii lor in functii in teritoriu in special, pot cocheta cu UE, pe care cauta sa-i convinga ca sunt profund proeuropeni, iar poporul poate fi manipulat si mintit ca , fara PSD la butoane, va fi haos total in Romania.

In realitate, acest joc de-a soarecele si pisica, in care noi romanii suntem evident soarecii, nu are decat un singur tel si o singura finalitate si anume mentinerea acestui grup de profitori psd-isti la putere. Ciolacu a avut desigur de la cine invata, a absolvit scoala lui Iliescu, Nastase, Dragnea.  Aceste giumbuslucuri, sub cupola circului romanesc sunt deja experimentate, au aceiasi clovni si in mod paradoxal spectacolul de circ este urmarit si aplaudat de aceiasi spectatori. Giumbuslucuri executate de clovnii de la PSD, nu fac altceva decat sa perpetueze la putere clasa politica psd-ista pentru a suge in continuare de la ugerul vacii, numita Romania, pentru ca noi, ceilalti……sugem altceva.

Ciolacu si restul gastii se tem numai de romanii, pe care ei in particular ii considera prosti. Oamenii simpli ai acestui popor fie ei romani, unguri, romi etc., au ajuns la capatul rabdarii si sunt gata sa dea cu bata in aceasta gasca de nesimtiti care au pus pe branci Romania. Pentru ei avem insa, exprimarea democratica prin vot. Tot ceea ce s-a realizat maret, in Romania a fost numai sub presiunea poporului, Revolutia din 1989, mobilizarea pe timp de iarna a oamenilor impotriva OUG 13, manifestatiile impotriva lui Dragnea si a PSD-ului. Toate acestea trebuie sa ne dea incredere si curaj pentru a continua acest efort si a ne mobiliza in continuare.

Liderii PSD care au condus Romania atata amar de vreme, nu sunt prosti doar in materie de economie, dar stau prost si cu istoria. Nu numai ca nu au invatat la scoala despre istorie, dar nici macar nu se uita la televizor. Pentru ca daca se uitau, fara a merge prea mult in timp, vedeau un Sadam Hussein spanzurat in Irak pentru incalcarea legilor si abuz, un Muammar al- Gadaffi  linsat aproape de propriul popor pentru ca l-a adus la disperare, ca sa nu mai amintim de Ceausescu. Toti tiranii, despotii, conducatorii de tipul lor ajung sa termine prost, istoria si poporul nu iarta si nu uita.


Distribuie articolul