Libertatea de a alege
close up shot of child hand playing with stones on beach.

Noua coalitie PSD-PNL-UDMR  a produs si produce cea mai bogata recolta de minciuni de la Revolutia din 1989 incoace.  Intre timp, razboiul acestor partide cu poporul roman continua, dar adevarata lupta este intre progresisti si conservatori, o lupta surda se duce si intre romanii care incearca in zadar sa pastreze putin din ce au castigat […]

Noua coalitie PSD-PNL-UDMR  a produs si produce cea mai bogata recolta de minciuni de la Revolutia din 1989 incoace.  Intre timp, razboiul acestor partide cu poporul roman continua, dar adevarata lupta este intre progresisti si conservatori, o lupta surda se duce si intre romanii care incearca in zadar sa pastreze putin din ce au castigat in decembrie 1989 si blocul liberal- psd-ist care le ia la oameni totul. Este regretabil ca atat de putini oameni din Romania au ajuns la concluzia dupa 32 de ani, ca psd-ismul este de fapt o forta contrarevolutionara si ca in alianta cu liberalii folosesc intreaga lor masinarie propagandistica pentru  a zdrobi sau discredita orice partid care da semne de tendinte reformiste si revolutionare. De aici si spectacolul grotesc al psd-istilor atacati de liberali care totusi,  sunt de acord in esenta cu ei.

Capitalistul liberal neaos este cu adevarat liberal pana in punctul in care propriile sale interese sunt atacate. In mod clar liberalii in Romania nu au nici o sansa sa se dezvolte, Romania de astazi fiind la nivelul feudalismului, in care oamenii sunt prea saraci pentru a cumpara bunuri, in care industria autohtona, atata cat exista, este impovarata cu taxe uriase pentru a plati birocratia omniprezenta.

In acest context este important sa vedem cum functioneaza propaganda psd-ista. In linii mari, aceasta propaganda depinde de inspaimantarea oamenilor cu orori imaginare ale progresistilor revolutionari. Liberalii pentru a fi la unison cu aliatii lor psd-isti sustin ca progresismul nu are nimic de-a face cu liberalismul. Iar atat PSD-ul cat si PNL-ul manipuleaza oamenii sustinand ca progresismul este un fel de rautate fara sens, o aberatie. Prin aceasta prezentare cele doua partide doresc mobilizarea opiniei publice impotriva progresistilor, oricum numai pentru o vreme pentru a avea timp sa-si puna la cale afacerile proprii. Poti sa te opui progresismului prin democratia liberala, se dovedeste ca in Romania se poate, la inceput sustii despre progresism ca este o viziune impracticabila, spui ca aceasta doctrina incurca societatea divizand-o si ca nu este momentul pentru pentru miscari revolutionare, mai tarziu daca progresistii romani refuza sa taca schimbi tonul si ii numesti tradatori ai interesului national.

Intentioneaza prin aceasta propaganda PSD, PNL si UDMR sa castige? Cred ca intentioneaza  sa nu piarda puterea si controlul societatii, asta este sigur. Tot ceea ce am vrut sa scriu in acest articol este un fapt obisnuit in Romania, daca a existat o conspiratie deliberata pentru indepartarea partidului USR de la guvernare, raspunsul este da. Romanii ar trebui sa stie ca s-au predat inselaciunii pe simplul motiv ca daca incerci sa spui adevarul despre situatia actuala din tara, poti fi acuzat de propaganda progresista. Este usor de intuit unde va duce aceasta lasitate.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta