Lider liberal vrea capul lui Năsui. A votat ca PNL să susţină moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului

Lider liberal vrea capul lui Năsui. A votat ca PNL să susţină moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Lider liberal vrea capul lui Năsui. A votat ca PNL să susţină moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului

( Andrei Popescu – TheEpochTimes ) Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Executiv Naţional, că unul dintre membrii conducerii nu a susţinut decizia partidului de a vota împotriva moţiunii simple iniţiate de PSD împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. “Astăzi am dezbătut subiectul şi am luat o decizie în biroul politic în […]

( Andrei Popescu – TheEpochTimes )

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Executiv Naţional, că unul dintre membrii conducerii nu a susţinut decizia partidului de a vota împotriva moţiunii simple iniţiate de PSD împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

“Astăzi am dezbătut subiectul şi am luat o decizie în biroul politic în care am mandatat senatorii PNL să voteze împotriva moţiunii iniţiată de PSD. Când este vorba de poziţionări politice, Biroul Politic ia decizii politice. La fel am făcut şi în cazul celeilalte moţiuni din Camera Deputaţilor împotriva unui alt ministru. A fost un vot împotrivă. Nu vă dau identitatea, pentru că e democraţie în partid”, a precizat Orban.

Conform surselor Digi24, în cadrul şedinţei Biroului Executiv Naţional al PNL, mai mulţi lideri ai partidului şi-au exprimat nemulţumirea în legătură cu miniştrii USR PLUS.

În ceea ce îl priveşte pe Claudiu Năsui, participanţii la şedinţă s-au arătat nemulţumiţi de activitatea acestuia şi de întârzierea unor măsuri ale ministerului pentru mediul de afaceri. Mai mult, unii senatori ar fi ameninţat chiar că ar putea vota moţiunea depusă de PSD.

Totodată, pentru a se asigura că există o decizie politică pentru respingerea moţiunii simple, Orban a cerut un vot în BEx.


Distribuie articolul