Liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR, declaraţii la unison: Toate variantele rămân ”pe masă”

Liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR, declaraţii la unison: Toate variantele rămân ”pe masă”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR, declaraţii la unison: Toate variantele rămân ”pe masă”

( TheEpochTimes ) Liderii partidelor de dreapta care încearcă să formeze o coaliţie pentru guvernare – Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna şi Dragoş Tudorache – au dat, joi, o declaraţie comună de presă în care au anunţat reluarea negocierilor, cu precizarea că toate variantele rămân ”pe masă”. Participanţii la negocieri şi-au exprimat speranţa că […]

( TheEpochTimes )

Liderii partidelor de dreapta care încearcă să formeze o coaliţie pentru guvernare – Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna şi Dragoş Tudorache – au dat, joi, o declaraţie comună de presă în care au anunţat reluarea negocierilor, cu precizarea că toate variantele rămân ”pe masă”.

Participanţii la negocieri şi-au exprimat speranţa că până la finalul anului noul guvern va fi constituit.

„În întâlnirea de azi, fiecare parte şi-a exprimat o anumită flexibilitate. Suntem dispuşi să găsim o soluţie care să ducă la o soluţie stabilă. Azi de la ora 17.00 colegii încep să lucreze pe programul de guvernare. Mâine continuăm discuţia pe partea politică. Fiecare partid şi-a exprimat mandatul, suntem în faza negocierii”, a declarat Dan Barna citat de G4Media.

Ludovic Orban a precizat la rândul său: “Am stabilit să reluăm discuţiile, vom continua împreună rezultatul pe măsură ce se ajunge la anumite soluţii. Toate variantele sunt pe masă”.

„Sunt convins că până la finalul anului vom avea guvern funcţional. Toate variantele sunt pe masă”, a declarat şi Kelemen Hunor.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta