Ludovic Orban: Să vorbeşti despre un proiect de amânare a alegerilor locale arată neseriozitate

Ludovic Orban: Să vorbeşti despre un proiect de amânare a alegerilor locale arată neseriozitate
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Ludovic Orban: Să vorbeşti despre un proiect de amânare a alegerilor locale arată neseriozitate

Premierul Ludovic Orban spune că a vorbi în acest moment despre un proiect de lege de amânare alegerilor locale arată „neseriozitate”, în condițiile în care deja au fost depuse candidaturile și au fost demarate toate procedurile pentru campania electorală. „Decizia de a stabili data de 27 septembrie dată a alegerilor locale nu a fost decizia […]

Premierul Ludovic Orban spune că a vorbi în acest moment despre un proiect de lege de amânare alegerilor locale arată „neseriozitate”, în condițiile în care deja au fost depuse candidaturile și au fost demarate toate procedurile pentru campania electorală.

„Decizia de a stabili data de 27 septembrie dată a alegerilor locale nu a fost decizia Partidului Naţional Liberal sau a Guvernului pe care îl conduc. Este rodul consultării cu liderii partidelor parlamentare, iar data de 27 septembrie, dată a alegerilor locale a fost stabilită de Parlament prin lege. A fost votată legea aproape în unanimitate. După ce ai dat drumul la toate procedurile de campanie electorală, după ce s-au depus toate candidaturile, stă să înceapă campania electorală, să vii să vorbeşti de un proiect de lege de amânare alegerilor locale arată, după părerea mea, o neseriozitate care ar trebui să fie străină de orice om care este prezent în viaţa publică din România”, a spus premierul la Realitatea Plus, potrivit Agerpres.

( Sursa Digi24 )


Distribuie articolul