Lumea lui Orwell in universul PSD

Lumea lui Orwell in universul PSD

Daca tot PSD a vorbit atat de mult timp despre statul paralel de ce noi nu am vorbi despre universul paralel numit PSD in care albul este negru, hotia este cinste, coruptia se transforma in virtute, iar minciuna in adevar. In lumea PSD totul este rasturnat, daca expertii partidului spun ca economia creste, poti fi […]

Daca tot PSD a vorbit atat de mult timp despre statul paralel de ce noi nu am vorbi despre universul paralel numit PSD in care albul este negru, hotia este cinste, coruptia se transforma in virtute, iar minciuna in adevar.

In lumea PSD totul este rasturnat, daca expertii partidului spun ca economia creste, poti fi sigur ca ea scade. Daca spun ca Occidentul este vinovat de toate relele care se intampla in Romania, este evident ca trebuie sa privesti spre “mama Rusie”. Iar daca cineva este considerat competent de catre PSD, apoi sa fim siguri ca aceea persoana ori este imbecila, ori este competent in faradelegi.  Acum avem din nefericire si un PSD mai aurit in Parlament care sustine cam aceleasi imbecilitati. PSD este intr-un razboi continuu cu tot felul de dusmani inventati, in cautarea unei paci de neatins. Inamicii PSD sunt aceeasi ca si cei ai micului PSD pe nume AUR, liberalii, usr-istii, sorosistii, intelectualii, deviationistii etc.

Acest partid nu-si poate ascunde oricat s-ar preface, dezgustul fata de libertatile si initiativele individuale. Succesul pe care cineva il obtine, in afara clientelei partidului este un risc mortal pentru PSD. Valorile civilizatiilor occidentale n-au fost niciodata agreate de aceasta creatura politica. La PSD ranchiuna istorica nationalista rabufneste in mod periodic. Deoarece acest partid dupa caderea lui Liviu Dragnea, a dorit sa faca o schimbare la fata si de fatada, a pasat aceste teme copilului sau AUR. Acesta a preluat rapid ideea care se pare ca a prins la multi concetateni de-ai nostri, temele ca occidentalii ne asupresc, ne fura, ne umilesc, iar libertatea UE si a vestului reprezinta sclavie au mare priza la un popor saracit si tinut in intuneric de o clasa politica ignoranta in cea mai mare parte a ei.

Totusi PSD si mai nou AUR, respecta cu sfintenie principiul, intoxicarii si dezinformarii permanente a propriului electorat tinandu-l captiv si pastrandu-si astfel puterea. Sustinatorii PSD si AUR au ajuns sa creada orice aberatie emisa de liderii acestor partide de exemplu, presedintele Johannis este nazist, Ciolos este fiul lui Soros, detinutii sunt eliberati fiinca asa vrea USR, iata numai cateva ineptii pe care adeptii celor doua partide le accepta si le sustin, deoarece asa a zis la Antena3 sau RTV,  deci este adevarat. Adevarul este sucit si rasucit, amputat si ambalat pana pare minciuna, iar minciuna este vopsita in culorile adevarului de catre maestrii acestor partide. Problema este ca PSD nu se limiteaza la cateva minute de ura pe zi, de ce daca poti sa inunzi spatiul public cu tot felul de troli si idioti utili si cu zeci de ore de reportaje mincinoase zilnic.

Traim o adevarata poveste in care PSD isi spala pe creier adeptii cu statul paralel, in timp ce acesta isi formeaza un univers paralel. Ce ironie !!!


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta