Mafia padurilor

By Dorin Ionut Vintila – Candidat USR-PLUS Vaslui,  pentru Camera Deputatilor Cum funcționează Mafia Pădurilor și cum se fură pădurile României, ceas de ceas, zi de zi, sub atenta supraveghere a celor aflați la putere. Politicieni din toate partidele tradiționale sunt implicați activ în întreaga poveste începând cu înlăturarea din funcție a specialiștilor pentru a […]

By Dorin Ionut VintilaCandidat USR-PLUS Vaslui,  pentru Camera Deputatilor

Cum funcționează Mafia Pădurilor și cum se fură pădurile României, ceas de ceas, zi de zi, sub atenta supraveghere a celor aflați la putere.

Politicieni din toate partidele tradiționale sunt implicați activ în întreaga poveste începând cu înlăturarea din funcție a specialiștilor pentru a face loc membrilor de partid sau clientelei la conducerea Romsilva și a direcțiilor județene. Scopul? Ca nou instalații în funcții să aducă bani la partid.

Privind detaliile operațiunii și numele invocate în material, înțelegem mai bine înverșunarea cu care a fost respins proiectul USR privind înființarea „DNA-ului pădurilor”.

Anual, România pierde echivalentul unui miliard de euro doar din cantitățile de lemn ce dispar din pădurile țării. Se adaugă la acesta costurile uriașe economice, sociale și de sănătate ale infracțiunilor de mediu.

Noi, USR PLUS, ne angajăm să luptăm în continuare atât împotriva defrișărilor ilegale și pentru înființarea „DNA-ului pădurilor”, cât și pentru împădurirea României.

Pe 6 decembrie, ne puteți ajuta și voi cu un vot pentru o Românie fără hoție!


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta