Mesajul „crestinului” Simion de Craciun: „Votantii USR nu au dreptul sa sarbatoreasca Craciunul”

Mesajul „crestinului” Simion de Craciun: „Votantii USR nu au dreptul sa sarbatoreasca Craciunul”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Mesajul „crestinului” Simion de Craciun: „Votantii USR nu au dreptul sa sarbatoreasca Craciunul”

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 ) Copresedintele AUR George Simion i-a transmis, chiar de Craciun, unui roman care a comentat la o postare pe pagina sa de Facebook ca votantii USR nu au dreptul sa sarbatoreasca Craciunul. „Daca nu votez AUR nu pot sarbatori Craciunul?”, a fost intrebat Simion. „Tu nu, ai votat […]

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 )

Copresedintele AUR George Simion i-a transmis, chiar de Craciun, unui roman care a comentat la o postare pe pagina sa de Facebook ca votantii USR nu au dreptul sa sarbatoreasca Craciunul.

„Daca nu votez AUR nu pot sarbatori Craciunul?”, a fost intrebat Simion.

„Tu nu, ai votat USR, Craciunul e despre nasterea lui Iisus”, a raspuns George Simion.

Joi, George Simion l-a folosit pe Mos Craciun pentru a-i trimite un pachet cu medicamente deputatului PNL Iasi, Alexandru Muraru, care a cerut scoaterea AUR in afara legii.

„E luna cadourilor si am zis sa fim mai buni. Asa ca incercam si noi sa ajutam persoanele sarace cu duhul. am vazut niste declaratii de la un politician de la PNL Iasi, un domn Muraru, ca vrea sa ne interzica, ca ne-a facut plangeri, vrea scoaterea AUR in afara legii.

Asa ca am fost la farmacie si am facut niste cumparaturi sa-i trimitem de Craciun si de Revelion. Niste Xanax domnului Muraru, pe care le punem aici in pachet, Relaxiren, nu facem reclama vreunui medicament, Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iasi, si, stati asa, Sedatif PC.

Toate aceste lucruri pentru ca, din cand in cand, mai trebuie si sa glumim si sa ne relaxam. Si daca domnul Muraru sta prost cu nervii sau crede ca nu traim intr-o democratie, de la AUR trimitem aici pentru Andrei Muraru (Andrei Muraru este de fapt fratele lui Alexandru Muraru)”, a spus George Simion.

Trebuie mentionat ca farmaciile nu elibereaza Xanax fara prescriptie medicala.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta