Mihai Botez deschide lista candidaților USR PLUS Vaslui pentru Camera Deputaților.

Mihai Botez deschide lista candidaților USR PLUS Vaslui pentru Camera Deputaților.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Mihai Botez deschide lista candidaților USR PLUS Vaslui pentru Camera Deputaților.

By USR- PLUS Vaslui Deține o experiență de peste 8 ani în mediul privat, iar în ultimii 4 ani, a fost singurul deputat de opoziție al județului Vaslui. În Camera Deputaților, a promovat proiecte de lege care aveau ca scop stimularea culturii civice a tinerilor, a siguranței rutiere și a stimulării forței de muncă. Este […]

By USR- PLUS Vaslui

Deține o experiență de peste 8 ani în mediul privat, iar în ultimii 4 ani, a fost singurul deputat de opoziție al județului Vaslui. În Camera Deputaților, a promovat proiecte de lege care aveau ca scop stimularea culturii civice a tinerilor, a siguranței rutiere și a stimulării forței de muncă.

Este co-semnatarul mai multor proiecte de lege care într-un final, au făcut pași importanți în debirocratizare.

În cei 4 ani, a reușit să dezvolte organizația USR Vaslui, alături de colegii săi, iar de la o organizație de doar 12 membri, USR PLUS Vaslui numără astăzi aproape 1500 de membri, oameni implicați în comunitate și pregătiți să facă diferența.

În următorul mandat se va concentra pe propunerea unor inițiative legislative care au ca obiectiv dezvoltarea economiei județului Vaslui și crearea oportunităților pentru ca tinerii să își dezvolte afaceri în județul Vaslui.

Votează pe 6 decembrie USR PLUS, poziția 3 pe buletinul de vot!

#Romaniefarahotie www.usrplus.ro #USRPLUSinParlament


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta