Motorul de dezvoltare a comunei Zorleni

Motorul de dezvoltare a comunei Zorleni

 Un departament care să sprijine antreprenorii comunei – aceasta este propunerea Mariei Bahrim, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Zorleni. Acesta ar putea fi un adevărat motor de dezvoltare a comunei.   Unul din cele mai importante proiecte ce vor fi implementate de Maria Bahrim la nivelul Primăriei Zorleni! Înființarea unui birou-departament […]

 Un departament care să sprijine antreprenorii comunei – aceasta este propunerea Mariei Bahrim, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Zorleni.

Acesta ar putea fi un adevărat motor de dezvoltare a comunei.

  Unul din cele mai importante proiecte ce vor fi implementate de Maria Bahrim la nivelul Primăriei Zorleni!

Înființarea unui birou-departament al fondurilor europene în cadrul primăriei.

În cadrul acestui departament vor fi angajați specialiști a căror atribuții de serviciu vor consta doar în atragerea, accesarea și pregătirea documentației în vederea depunerii proiectelor finanțate prin fonduri europene și nu numai. Tot aceștia se vor ocupa și de documentația necesară implementării proiectelor.

Tot în cadrul acestui departament, locuitorii comunei Zorleni vor putea pregăti și depune proiecte cu fonduri europene pe toate măsurile si submăsurile existente, GRATUIT!

Departamentul Fondurilor Europene din cadrul Primăriei Zorleni va identifica toate persoanele care se pretează ca și beneficiari pentru obținerea de fonduri, va oferi consultanță și se va implica direct in eliberarea documentelor necesare depunerii proiectului!

La momentul acesta cele mai mari piedici în depunerea și implementarea proiectelor sunt datorate funcționarilor din cadrul primăriei, care refuză sau întârzie nefondat eliberarea și soluționarea cererilor.

Legumicultori, pomicultori, agricultori, crescători de animale, apicultori, tâmplari, fierari, cofetari, frizeri, manichiuriste, pictori, mecanici-auto, electricieni, constructori, transportatori și toate persoanele care intenționează să dezvolte de la zero orice afacere în mediul rural vor putea depune și implementa cu ajutorul acestui departament, proiecte europene cu valori începând de la 50.000€!

DEPARTAMENTUL FONDURILOR EUROPENE VA FI MOTORUL PROSPERITĂȚII COMUNEI ZORLENI!


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta