Mumiile din PSD

Mumiile din PSD

Trei “ telectuali”, unul de Buzau, altul de Olt si inca unul de Braila, vor conduce de azi destinele social democratiei romanesti spre cele mai inalte culmi ale prostocratiei postdecembriste. Orice schimbare vine din interiorul fiecărui individ. Și fiindcă PSD este un partid rudimentar împotmolit în imbecilitate, ruperea, mai exact „lepădarea” de apucaturi mafiote, dictatoriale […]

Trei “ telectuali”, unul de Buzau, altul de Olt si inca unul de Braila, vor conduce de azi destinele social democratiei romanesti spre cele mai inalte culmi ale prostocratiei postdecembriste.

Orice schimbare vine din interiorul fiecărui individ. Și fiindcă PSD este un partid rudimentar împotmolit în imbecilitate, ruperea, mai exact „lepădarea” de apucaturi mafiote, dictatoriale va fi posibilă poate într-o altă existență. Poate… Pune majoritatea parlamentara PSD sa conducă desertul Sahara și probabil,  în șase luni vei descoperi că este lipsa de nisip, cămile, beduini care vor migra incotro vor vedea cu ochii.

A trecut si Congresul PSD, pesedeii au făcut alegeri, așa, de “sanki”, la fel ca Ceausescu. Doar Ceausescu organiza „democratic” alegeri cu final știut dinainte, adică cel mai iubit fiu al poporului ales mereu președinte. La fel și acum la PSD. Deh, tradiția trebuie păstrată cu sfințenie! Fac toți pesedeii, mișto de cetățeanul naiv, că naiv a fost și după 1989, a devenit din ce in ce și mai naiv iar viitorul social-democratiei din Romania „sună bine”! Nu-i asa !!!

Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. El a câștigat alegerile, la congresul extraordinar de sâmbătă, cu 1.310 voturi. Eugen Teodorovici a obţinut 91 de voturi, iar 49 de voturi au fost nule. Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Uitandu-ma la aceasta echipa gandul m-a dus la istorie si mai precis la Egiptul Antic. Care este deosebirea dintre Egiptul Antic și PSD? In Egipt, mumiile stau in sicrie. In PSD, mumiile stau in scaune de deputati, baroni, șefi etc.

Din ce se vede Buzatu a ajuns la capatul liniei, degeaba omul filozofeaza, se agita, da sfaturi , se vede ca Ciolacu s-a cam saturat de el, probabil dupa 27 septembrie v-a fi ejectat si de catre vasluieni. Cum nici vajnicul liberal Arcaleanu nu are trecere la vasluieni, sunt sanse mari ca judetul Vaslui sa aiba un nou Presedinte de Consiliu Judetean de la USR-Plus. Zilele trecute discutam cu mai multi vasluieni, vecini de cartier, prieteni, care abia astepta alegerile pentru a scapa de Buzatu.

In final ce pot sa spun despre echipa Ciolacu , o echipă de vis …..pentru… desființarea PSD.


Distribuie articolul