Nicu Palade mai rămâne un mandat de patru ani la conducerea SC Locativa Vaslui

Nicu Palade mai rămâne un mandat de patru ani la conducerea SC Locativa Vaslui
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Nicu Palade mai rămâne un mandat de patru ani la conducerea SC Locativa Vaslui

( Ciobanu Danut – estnews.ro ) Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat proiectul de hotărâre privind numirea lui Nicu Palade în funcția de administrator și semnarea contractului de mandat la SC Locativa SRL. La societate era desemnat un administrator provizoriu până la finalizarea concursului de selecţie a administratorului. Concursul s-a încheiat la data de 20 […]

( Ciobanu Danut – estnews.ro )

Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat proiectul de hotărâre privind numirea lui Nicu Palade în funcția de administrator și semnarea contractului de mandat la SC Locativa SRL. La societate era desemnat un administrator provizoriu până la finalizarea concursului de selecţie a administratorului. Concursul s-a încheiat la data de 20 mai 2021, iar CL Vaslui, în calitate de autoritate publică tutelară propune candidatul pentru postul de administrator al acestei societăţi.

Propunerea are la bază o selecţie prealabilă efectuată de o comisie constituită conform hotîrârii CL Vaslui nr. 30/1 martie 2021. Durata mandatului de administrator al societăţii este de 4 ani, conform actului constitutiv. Prin hotărârea privind înființarea societății, a fost stabilit faptul că administrarea și conducerea societății se face de către unicul asociat, municipiul Vaslui, prin administratorul desemnat.

SC Locativa SRL Vaslui a fost înființată în anul 2013. În data de 26 noiembrie 2014, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui a solicitat deschiderea procedurii de insolvență la Tribunalul Vaslui. Prin sentința civilă nr.13/F/2020, Tribunalul Vaslui a dispus închiderea procedurii de insolvență. Intrarea în insolvență a SC Locativa Vaslui a avut ca principală cauză preluarea unor datorii înregistrate la serviciile de utilități.

SC Locativa Vaslui administrează un fond locativ de stat de 277 apartamente, din care 105 sunt apartamente ANL.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta