Noi tensiuni în coaliţie: Oros, acuzat de „mazilirea” unui secretar de stat, Bode că „taie panglici la autostrăzi”

Noi tensiuni în coaliţie: Oros, acuzat de „mazilirea” unui secretar de stat, Bode că „taie panglici la autostrăzi”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Noi tensiuni în coaliţie: Oros, acuzat de „mazilirea” unui secretar de stat, Bode că „taie panglici la autostrăzi”

( Ana Ion – TheEpochTimes ) Noi tensiuni în coaliţia de guvernare. Liderii USR-PLUS au discutat luni, în şedinţa Biroului Naţional, despre relaţia cu PNL în interiorul Guvernului. Surse participante la şedinţă au declarat pentru Hotnews.ro că mai mulţi lideri ai partidului s-au plâns de miniştrii Lucian Bode (MAI) şi Adrian Oros (Agricultură). „Oros l-a […]

( Ana Ion – TheEpochTimes )

Noi tensiuni în coaliţia de guvernare. Liderii USR-PLUS au discutat luni, în şedinţa Biroului Naţional, despre relaţia cu PNL în interiorul Guvernului. Surse participante la şedinţă au declarat pentru Hotnews.ro că mai mulţi lideri ai partidului s-au plâns de miniştrii Lucian Bode (MAI) şi Adrian Oros (Agricultură).

„Oros l-a mazilit pe secretarul de stat de la Agricultură (George Căţeanu), mai exact i-a tăiat toate atribuţiile pe care le avea în calitatea de secretar de stat pentru a se răzbuna pentru eşecul PNRR la capitolul irigaţii. Căţeanu a rămas doar cu atribuţii în relaţia cu Parlamentul. Nu aşa se face într-un parteneriat. Dacă sunt probleme trebuie discutate şi tranşate la nivelul Coaliţiei”, au susţinut sursele citate.

O altă nemulţumire pe care liderii USR-PLUS o au la adresa liberalilor îl vizează pe Lucian Bode.

„Bode este în campanie de imagine şi promovează proiectele aflate la Transporturi, taie panglici la autostrăzi alături de premier şi preşedintele PNL. Poate ne explică şi nouă domnul Ludovic Orban ce se întâmplă cu cei doi miniştri şi de ce activitatea lor o îngreunează pe cea a miniştrilor USR-PLUS”, au mai afirmat sursele USR-PLUS.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta