Nou scandal în PNL. Rareş Bogdan: Dacă nu facem nimic, ne trezim cu AUR la 30%

Nou scandal în PNL. Rareş Bogdan: Dacă nu facem nimic, ne trezim cu AUR la 30%
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Nou scandal în PNL. Rareş Bogdan: Dacă nu facem nimic, ne trezim cu AUR la 30%

( Loredana Diacu – TheEpochTimes ) Negocierile din Coaliţie pentru împărţirea posturilor de prefecţi şi subprefecţi au stârnit noi nemulţumiri în partid. Deşi au fost prezentate drept o victorie de către conducerea PNL, nu toţi liderii partidului le-au văzut însă astfel. În şedinţa de marţi a Biroului Politic Naţional, Robert Sighiartău a reproşat că negocierile […]

( Loredana Diacu – TheEpochTimes )

Negocierile din Coaliţie pentru împărţirea posturilor de prefecţi şi subprefecţi au stârnit noi nemulţumiri în partid. Deşi au fost prezentate drept o victorie de către conducerea PNL, nu toţi liderii partidului le-au văzut însă astfel.

În şedinţa de marţi a Biroului Politic Naţional, Robert Sighiartău a reproşat că negocierile s-au făcut „pe la colţuri” cu Ciolacu şi că astfel premierul a fost pus într-o situaţie dificilă.

Vîlceanu şi Rareş Bogdan au încercat să calmeze apele, acesta din urmă atrăgând atenţia că liberalii sunt în picaj şi că, dacă nu se face ceva, electoratul va spulbera PNL şi liberalii se vor trezi cu AUR la 30%.

„Trebuia negociat din decembrie în echipă, nu pe la colţuri, să nu vorbim pe la colţuri cu Ciolacu, astfel punem şi premierul într-o situaţie dificilă, să nu luăm decizii pe anturaj, pe cine zgârie uşa mai bine, că nu e în regulă”, a reproşat Sighiartău în şedinţă, acuzând că principiul de negociere nu a fost bun.

Dan Vîlceanu a intervenit cerând să se lase gâlceava, iar Rareş Bogdan a avertizat că partidul este în picaj.

„Dacă nu facem nimic ne vor spulbera oamenii, electoratul, ne trezim cu AUR la 30%”, şi-a avertizat Bogdan colegii.

La rândul său, liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a susţinut că trebuia mandat clar la negocieri însă nu a fost aşa:

„Riscăm să devenim ca în anii 2000, un club, trebuia să ştim ce dorim de la negocieri, riscăm să ne pierdem soldăţii (respectiv baza partidului n.r.), iar un general fără soldaţi nu reprezintă nimic”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta