Noua „democratie” a colosului PSD-PNL. Simonis: „USR-ul este atat de mic incat nu merita sa mai fie luat in seama”

Noua „democratie” a colosului PSD-PNL. Simonis: „USR-ul este atat de mic incat nu merita sa mai fie luat in seama”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Noua „democratie” a colosului PSD-PNL. Simonis: „USR-ul este atat de mic incat nu merita sa mai fie luat in seama”

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 ) Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a sustinut un nou discurs violent la adresa USR, enervat ca Dan barna si alti reprezentanti ai USR au criticat „inventarea” unui minister pentru Gabriela Firea si prezenta lui Sorin Grindeanu in Guvern. „USR-ul este atat de mic incat nu merita sa […]

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 )

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a sustinut un nou discurs violent la adresa USR, enervat ca Dan barna si alti reprezentanti ai USR au criticat „inventarea” unui minister pentru Gabriela Firea si prezenta lui Sorin Grindeanu in Guvern.

„USR-ul este atat de mic incat nu merita sa mai fie luat in seama. Daca guvernare progresista inseamna sa lasati spitalele fara medicamente, sa moara oamenii prin ambulante, sa va bateti joc de popor, daca asta inseamna progresim, l-am inlaturat.

Ati spus sa ca nu e bine ca s-a infiintat un minister pentru doamana Firea. Este ministerul Familiei si al Tineretului. Pentru voi, pentru progresisti, va incurca in treaba aia cu tata 1 ai tata 2. Pentru Romania este fundamental sa avem un astfel de minister, care sa creasca natalitatea.

Domnule Brana, ati vorbit despre justitie. Dupa standardele dvs. si ale partidului pe care il conduceti, sunteti un penal.

In ceopriveste OUG 13. Haideti sa spunem adevarul, voi de la USR ati fost parlamentari si in mandatul 2016-2020. Pe 14 iunie 2017 a avut loc motiunea de cenzura impotriva lui Guvernului Grindeanu. Nu ati votat motiunea de cenzura impotriva lui Grindeanu, invocand ca s-a dat OUG 14. Poate explicati de ce era bun atunci Grindeanu si acum nu.

Demagogia si ipocrizia poate (pot – n.red.) sa prinda in interiorul USR. Poporul roman are o medie a inteligentei mai mare decat media inteligentei membrilor USR, nu poate fi pacalit.

Am fost obligati de oameni sa intram la guvernare, ne-au spus oamenii pe stada ‘opriti dezastrul’, de aceea am fost obligati sa intram la guvernare”, a sustinut Simonis.

Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit, joi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta