Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

( Grigore Cartianu – Ziaristii.ro ) „România 9” e „România 5”, anunță Paginademedia.ro. Emisiunea „România 9”, realizată de „propagandistul roșu” Ionuţ Cristache, zis „Sărmăluță”, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe a TVR 1, emisiunea va începe la ora 17.00. Noua diectoare a TVR, Ramona Săseanu, începe curățenia de vară! […]

( Grigore Cartianu – Ziaristii.ro )

„România 9” e „România 5”, anunță Paginademedia.ro. Emisiunea „România 9”, realizată de „propagandistul roșu” Ionuţ Cristache, zis „Sărmăluță”, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe a TVR 1, emisiunea va începe la ora 17.00. Noua diectoare a TVR, Ramona Săseanu, începe curățenia de vară!

Ionuţ Cristache apare în continuare cu emisiunea „România 9″ la postul public TVR 1, însă noua grilă de vară nu-l mai menţine de la ora 21.00, ora „tradiţională” a emisiunii (după cum îi e și numele), ci de la ora 17.00.

Emisiunea lui Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, imediat după emisiunile despre minorităţi („Emisiunea în limba Maghiară” – luni şi marţi; „Convieţuri” – miercuri; „Akzente” – joi).

În locul lui Cristache, de la ora 21.00, TVR 1 va difuza „Tema zilei”, în prezent rubrică de talk-show dată în Telejurnal, în jurul orei 20.30.

Noua grilă de programe, cu Ionuţ Cristache de la ora 17.00, ar urma să fie lansată pe 21 iunie.

Mutarea politrucului Cristache (omul lui Dan Voiculescu în TVR) de la 21.00 la 17.00 este primul pas spre scoaterea lui de pe post. Individul este definitiv compromis, după anii de dezmăț anti-justiție, anti-Occident și pro-infractori, cu Doina Gradea director general al TVR (2017-2021).

Înlocuirea Doinei Gradea cu Ramona Săseanu la conducerea TVR, luna trecută, a deschis calea deratizării instituției, iar marginaizare și ulterior eliminarea propagandistului „Sărmăluță” sunt pași absolut necesari.

În luna aprilie, înainte de demiterea Doinei Gradea de la conducerea TVR, Ionuţ Cristache se smiorcăia pe post și pe Facebook, spunând că emisiunea lui este „hărţuită politic”, după ce deputatul Gigel Ştirbu a spus despre „România 9” că este o „hazna„.


Distribuie articolul