„Nu cred că știți cu cine vorbiți!”

„Nu cred că știți cu cine vorbiți!”

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Candidat Camera Deputatilor din partea USR-PLUS Vaslui Transparența nu este caracteristică clanului Buzatu, iar fraza de mai sus a fost adresată de Gabriela Crețu reporterilor de la „România, te iubesc!”, atunci când aceștia încercau să o intervieveze. În timpul guvernării PSD, întreaga familie Buzatu ocupa funcții politice […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Candidat Camera Deputatilor din partea USR-PLUS Vaslui

Transparența nu este caracteristică clanului Buzatu, iar fraza de mai sus a fost adresată de Gabriela Crețu reporterilor de la „România, te iubesc!”, atunci când aceștia încercau să o intervieveze.

În timpul guvernării PSD, întreaga familie Buzatu ocupa funcții politice importante. Dumitru Buzatu – Președinte CJ Vaslui, Gabriela Crețu – Senator, Tudor Buzatu – Secretar de stat. Așa cum îi stă bine orice familii al cărei cap a predat pe vremuri marxism-leninism în școli.

Din 2004, Gabriela Crețu este membru al Parlamentului, cu o scurtă perioadă de 2 ani când a fost membru al Parlamentului European. Anul acesta, cu sprijinul celui care a ținut județul în subdezvoltare, Gabriela Crețu a reușit să fie impusă din nou pe lista candidaților PSD la Senat.

Interacțiunea cu cei de la reporterii PRO TV s-a remarcat ca fiind un episod suprarealist. În timp ce era întrebată despre investițiile din județ și ce a făcut concret, Gabriela Crețu spunea cum nu se teme de servicii și că oricum oamenii o votează, deci nu trebuie să dea explicații. Episodul poate fi găsit aici https://bit.ly/3lt9q5F

Aflată în pole position pentru un nou mandat, singura menire a Gabrielei Crețu este bunăstarea familiei Buzatu. Nici ea, nici soțul ei, nu au făcut vreodată ceva pentru ca județul Vaslui să se dezvolte.

Pe 6 decembrie, mergi la vot. Nu mai alege reprezentanți care dau afară reporterii din birouri. Alege-i pe cei care sunt transparenți.


Distribuie articolul