Nu poti opri timpul in loc, domnule Ciolacu sau domnule Orban, intocmai cum nu poti impiedica valurile marii sa se intoarca la tarm !!!

Nu poti opri timpul in loc, domnule Ciolacu sau domnule Orban, intocmai cum nu poti impiedica valurile marii sa se intoarca la tarm !!!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Nu poti opri timpul in loc, domnule Ciolacu sau domnule Orban, intocmai cum nu poti impiedica valurile marii sa se intoarca la tarm !!!

   Deosebirea  de alegerile precedente din 2016, cand raspunsul era mai clar, PSD isi lua felia de tort cea mai mare,  anul acesta lucrurile stau cu totul altfel. Desi parca în ultimul an de cand PSD-ul este in opozitie ne-am mișcat putin din punctul mort,  dar totusi  romanii traiesc in continuare sentimentul iluziilor spulberate și […]

   Deosebirea  de alegerile precedente din 2016, cand raspunsul era mai clar, PSD isi lua felia de tort cea mai mare,  anul acesta lucrurile stau cu totul altfel. Desi parca în ultimul an de cand PSD-ul este in opozitie ne-am mișcat putin din punctul mort,  dar totusi  romanii traiesc in continuare sentimentul iluziilor spulberate și al așteptarilor înșelate. Dupa aproape 31 de ani, PSD si PNL,  au reusit sa-si dezvaluie adevaratul lor suflet și adevarata lor fața…….o fața zambitoare, dar un suflet cinic și ipocrit.

In anul 2020, după aproape 31 de ani de guvernari psd-iste si liberale, Romania a rămas la fel de saraca si inapoiata, iar prapastia sociala dintre cei bogați și saraci s-a adancit si mai mult. Aerul în societate este poluat de minciuna si coruptie generalizata. Politica interesului național a fost substituita prin politica interesului de partid si de gasca. Desi tobosarii si trambitasii guvernarii fac mult zgomot, Romania nu a ramas fara psd-isti, ba mai mult chiar,  lefegiii mediatici ai PNL manipulează obraznic opinia publică, inducand ideea unui scrutin fara alternativa pentru electoratul romanesc,  ori votam pnl-istii, ori revin psd-istii. Romanul nu are de ales între cei buni și cei mai buni, ci între cei „foarte rai” și cei „mai puțin rai”. Cei „foarte rai” sunt, evident, psd-istii, cei „mai puțin răi” sunt …„ai noștri” si anume liberalii cei „reformați”. Aceasta înseamna ca si în campania electorala din noiembrie vom intra în aceeasi apa tulbure, în care “ baietii smecheri” pescuiesc de trei decenii si ceva. Din nou vom avea polarizarea societatii, iarasi lupta cu pericolul psd-ist, din nou demagogie în loc de programe electorale concrete.  Iar mai nou ambele partide, PNL probabil mai voalat, vor arunca pe piata pericolul USR-PLUS, incercand sa induca in opinia publica teza falsa a neomarxismului distrugator si depravat. Neomarxism care este o ideologie de stanga deci mai apropiata doctrinar de PSD, in conditiile in care orientarea doctrinara a USR-PLUS este de centru-dreapta.

Cand vine vorba despre această lupta electorala este lipsit de tact și de bun simt sa le reprosezi pnl-stilor de la guvernare ca-s hoti si corupti… Care corupție, domnilor?……vor vocifera ei.  Tarisoara e în fața pericolului venirii psd-istilor si mai nou a usr-istilor la putere, iar romanii umbla cu fleacuri.  Scapam intai de psd-isti si usr-isti dupa care lamurim poporul cum este cu hotia si cu coruptia…


Distribuie articolul