Orban incepe sa vorbeasca: „Iohannis si serviciile au distrus partidul. Nimic nu e definitiv, fiti tari”

Orban incepe sa vorbeasca: „Iohannis si serviciile au distrus partidul. Nimic nu e definitiv, fiti tari”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Orban incepe sa vorbeasca: „Iohannis si serviciile au distrus partidul. Nimic nu e definitiv, fiti tari”

( Victor Gheja – politica – AK-24 ) Ludovic Orban a declarat, la finalul congresului PNL, dupa ce a fost anuntata victoria lui Florin Citu ca „Iohannis si serviciile au distrus partidul”. Declaratia a fost facuta in fata sustinatorilor sai, langa un cort de langa pavilionul central al Romexpo, relateaza Europa Libera. „Nimic nu e […]

( Victor Gheja – politica – AK-24 )

Ludovic Orban a declarat, la finalul congresului PNL, dupa ce a fost anuntata victoria lui Florin Citu ca „Iohannis si serviciile au distrus partidul”.

Declaratia a fost facuta in fata sustinatorilor sai, langa un cort de langa pavilionul central al Romexpo, relateaza Europa Libera.

„Nimic nu e definitiv, fiti tari, lacrimile va ajuta sa va descarcati energia negativa, nu m-a batut Citu. Haideti sa fim seriosi, nu luam decizii la cald! Maine veniti sa ne sustinem candidatii. Trebuie sa acceptam rezultatul”, le-a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a declarat, sambata seara, ca luni ii va transmite lui Florin Citu demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Il felicit pe Florin Citu pentru alegerea ca presedinte al PNL. De-a lungul carierei mele am aparat valorile liberale, voi ramane consecvent, imi voi pastra convingerile.

Va anunt de acum ca demisia mea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor va fi luni pe masa presedintelui ales al PNL, Florin Citu.

In momentul de fata intre Ludovic Orban si Klaus Iohannis nu mai exista niciun parteneriat”, a declarat Orban la finalul congresului.

„Nu eu trebuie sa accept demisia, se da la Parlamentul Romaniei”, a anuntat Citu.

Florin Citu a castigat sambata mandatul de presedinte al Partidului National Liberal.

Florin Citu a obtinut 2.878 de voturi „pentru” din partea delegatilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban – 1.898 de voturi „pentru”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta