Pandemia oferă un test interesant pentru teoria lui.

Pandemia oferă un test interesant pentru teoria lui.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Pandemia oferă un test interesant pentru teoria lui.

Daca Romania va depasi cu succes campania de vaccinare, consider ca personajele neolegionare din AUR , sau pescuitorii in ape tulburi de la PSD, vor fi trimisi la ghena politica. Si toate premisele exista , lumea se vaccineaza,iar numarul  „mitingistilor” de la AUR ,scade constant. De la circa 35.000 acum 2 saptamani la 400 ieri. […]

Daca Romania va depasi cu succes campania de vaccinare, consider ca personajele neolegionare din AUR , sau pescuitorii in ape tulburi de la PSD, vor fi trimisi la ghena politica. Si toate premisele exista , lumea se vaccineaza,iar numarul  „mitingistilor” de la AUR ,scade constant. De la circa 35.000 acum 2 saptamani la 400 ieri. Lumea s-a lamurit ce este cu, acesti „banditi” profitori, mai ramane ca si televiziunile de casa ale PSD sa piarda interesul si gata Romania poate intra in normalitate.

 Doua categorii mai trebuie revizuite si anume, cei care isi urmaresc numai interesul personal si contribuie putin sau deloc la societate si aici ma refer la politicienii cabotini care plang in ritm de manea  de mila altora in timp ce le ies banii din sacou si prostii sau cei care produc pagube tuturor, inclusiv lor personal, acestia sunt reprezentati de anti-vaccinisti si a celor anti-masca, acestia din urma sunt periculosi, pentru ca nu exista logica in ceea ce fac. Banditii sau politicienii cabotini nu lasa mare lucru altora, dar au un comportament rational, la o adica se stie modul in care pot fi abordati si pusi la punct.

De ce nu am atins inca un prag minim al infectarilor, deoarece acest lucru a fost ruinat de la bun inceput de PSD si instrumentele sale CCR si Avocatul Poporului, contestand si sfidand permanent masurile de carantina si distantare sociala. Dupa alegerile din 2020 datorita intrarii paridului AUR in Parlament, PSD a preferat sa asiste din sala si sa sprijine discret haosul creat de AUR.

Pentru PSD si AUR campania de vaccinare este o veste proasta, intrucat reantoarcerea la normalitate le elimina platforma pe care isi construiesc discursul resentimentar si extremist, cu cat mor mai multi romani, iar societatea continua sa fie blocata de pandemie, cu atat ei spera sa castige cat mai multi adepti. Obiectivul lor este ca pendemia sa continue cat mai mult. Iar cu cat numarul celor prostiti creste, cu atat banditii de la PSD si AUR prospera.

Deasemenea, prin pozitia lor distructiva, neolegionarii de la AUR devin clar o tinta de cultivat pentru Rusia, fie direct prin sustinere mediatica, fie indirect prin sustinere financiara mascata.


Distribuie articolul