Parola anului 2020 : “ O Romanie fara hotie si fara penali in functii publice!”

Parola anului 2020 : “ O Romanie fara hotie si fara penali in functii publice!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Parola anului 2020 : “ O Romanie fara hotie si fara penali in functii publice!”

Suntem de acord ca majoritatea dintre cei plecati din Romania isi doresc sa traiasca si sa munceasca in Romania, nu sa umble prin tari straine si uneori  sa munceasca “la negru” pentru o bucata de paine. Totusi , rareori romanii se intreaba la modul serios, de ce accepta ca societatea in care traim sa fie […]

Suntem de acord ca majoritatea dintre cei plecati din Romania isi doresc sa traiasca si sa munceasca in Romania, nu sa umble prin tari straine si uneori  sa munceasca “la negru” pentru o bucata de paine. Totusi , rareori romanii se intreaba la modul serios, de ce accepta ca societatea in care traim sa fie dominata de inculti, smecheri, populisti si paraziti, cum se face ca fiind priceputi in toate, stam cu mana intinsa cersind pomeni de la acesti smecheri.

Tematori sa auzim raspunsuri dezarmante, rareori ne intrebam, de ce ne mancam intre noi, ce sau cine ne impiedica sa ne unim in jurul unui ideal si impreuna cu totii sa apropiem Romania de nivelul de dezvoltare a tarilor din UE.

Cred ca cea mai cumplita mostenire, care ne tine pe loc, ne dezbina si ne saraceste, o reprezinta mentalitatea comunista, exploatata inteligent de urmasii comunistilor de ieri si anume de psd-isti. Deprinderile de a nu munci onest, de a huli gospodarii cinstiti de la sate, de a fi lingusitor pe langa sefii ajunsi, prin diverse artificii, in diferite functii au fost cultivate timp de trei decenii de catre liderii psd-isti in special.

Acestea fiind din pacate realitatile, romanii responsabili au inceput sa caute raspuns la o singura intrebare : “ Cum putem scoate Romania din minciuna si demagogia PSD ?” Exista sanse foarte mari sa scapam de acesti paraziti si incompetenti, avem posibilitati reale sa facem ordine in justitie, in institutiile statului si sa devenim stapani in casa noastra.

Pe 6 decembrie avem alegeri parlamentare. Ce alta ocazie sa mai cautam. In 2019, dupa alegerile europarlamentare am scapat de Nicolae Dragnea, in 2020 avem sansa sa scapam de Marcel Ciolacu si ai lui. Fara ei, “gasca” psd-ista va slabi si se va destrama. Sa nu uitam liderii PSD timp de 30 de ani au comis “crime” impotriva poporului roman, furandu-l si saracindu-l. Cred ca pentru orice cetatean de acasa sau din diaspora este o datorie de onoare sa promoveze pe 6 decembrie parola : “ O Romania fara hotie si fara penali in functii publice !”

Pe 6 decembrie totul depinde de vointa colectiva a romanilor, de vointa reala de a alege in fruntea tarii politicieni normali, corecti, responsabili si dornici sa aduca, legea, dreptatea si bunastarea pe pamantul Romaniei. Intotdeauna romanii au invins, cand au fost uniti. Asa a fost si pe timpul lui Stefan cel Mare si pe timpul lui A.I. Cuza, la fel a fost si in 1918 pe 1 Decembrie si in 1989 in decembrie in timpul Revolutiei Romane.

Tot uniti, vom invinge si la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 si vom inlatura definitiv de al conducerea institutiilor statului, ultimele “buturugi uscate” care mai stau in drumul nostru spre prosperitate, progres si dezvoltare. Pana pe 6 decembrie, daca dorim sa se indeplineasca toate doleantele noastre, trebuie sa incercam sa transmitem mesajul de unitate  din casa in casa, de la om la om, iar acesta sa fie : “ O Romania fara hotie si fara penali in functii publice !”


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta