Pe unde v-ați rătăcit, PSD-iști și AUR-iști? V-a zis Balabașciuc că ședința se ține la „Călărași, județul Constanța”?

Pe unde v-ați rătăcit, PSD-iști și AUR-iști? V-a zis Balabașciuc că ședința se ține la „Călărași, județul Constanța”?
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Pe unde v-ați rătăcit, PSD-iști și AUR-iști? V-a zis Balabașciuc că ședința se ține la „Călărași, județul Constanța”?

( Cristian Hubali – Ziaristii.ro ) Mari chiulangii mai sunteți, voi, cei din PSD și AUR! Ați absentat tocmai de la ședința Comisiei juridice comune a Senatului și Camerei Deputaților, unde s-a respins raportul de activitate al Avocatului Poporului, Renate Weber. Adică, al aceleia care v-a sărit tot timpul în ajutor, v-a susținut toate ideile […]

( Cristian Hubali – Ziaristii.ro )

Mari chiulangii mai sunteți, voi, cei din PSD și AUR! Ați absentat tocmai de la ședința Comisiei juridice comune a Senatului și Camerei Deputaților, unde s-a respins raportul de activitate al Avocatului Poporului, Renate Weber. Adică, al aceleia care v-a sărit tot timpul în ajutor, v-a susținut toate ideile toxice și nu le-a dat curs celor normale, venite din partea „poporului”.

Pe unde vi s-a rătăcit celebrul medic Streinu Cercel? Pe la firma aia de deszăpezire, care s-a ocupat de modernizarea instalațiilor electrice de la „Matei Balș”?

Pe unde vi s-a rătăcit celebrul medic Rafila? Prin biroul Amaliei Șerban, directoarea care a „uitat” să plătească medicii în lupta lor cu virusul SARS-CoV-2?

Pe unde vi s-a rătăcit Ionuț Vulpescu („copilul lui Iliescu”), pe care l-ați pus la un moment dat ministru al Culturii? S-a dus cumva să-l „caute” pe „scriitorul” Hamlet la bibliotecă, fiindcă îl considera „unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea”?

Pe unde vi s-a rătăcit George Simion, fostul șef de galerie devenit „scriitor” pe pagina sa de Facebook, cu 510.000 de urmăritori? Ăla care a recitat o poezie dintr-un Bamboi cu școală profesională la CV, spunând că e scrisă de Eminescu.

Pe unde vi s-au rătăcit toți „vătafii”? I-a „vrăjit” cumva „marele savant” în geografie, Călin-Constantin Balabașciuc, spunându-le că ședința se va ține la Călărași, județul Constanța?

Pe unde vi s-a rătăcit Șoșoaca Urlătoare, care minte grosier?

Ce sfaturi v-aș putea da, ca s-o luați pe calea cea bună?

Niciunul.

Dacă v-aș trimite la spovedit, ca să scăpați de păcate, v-ați buluci cu toții la Teodosie Șpagoveanu’!

Dacă v-aș trimite la vreo bibliotecă universitară, v-ați duce într-un suflet la cea de partid, unde ați lectura „capodopere” scrise de foștii pușcăriași Gigi Becali și Dan Voiculescu și ați studia ordonanțele pușcăriașului Liviu Dragnea.


Distribuie articolul