PNL l-ar vrea pe Zegrean Avocat al Poporului. TVR – la USRPLUS, radioul public – la UDMR

PNL l-ar vrea pe Zegrean Avocat al Poporului. TVR – la USRPLUS, radioul public – la UDMR
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PNL l-ar vrea pe Zegrean Avocat al Poporului. TVR – la USRPLUS, radioul public – la UDMR

( Mircea Marian – Newsweek ) Liberalii pregătesc o listă scurtă cu înlocuitorii lui Renate Weber, după ce aceasta va fi demisă din funcția de Avocat al Poporului. Printre candidați, Augustin Zegrean, fost deputat PDL și președinte al CCR, susțin surse din PNL. PNL dorește să preia funcția de Avocat al Poporului și, în schimb, […]

( Mircea Marian – Newsweek )

Liberalii pregătesc o listă scurtă cu înlocuitorii lui Renate Weber, după ce aceasta va fi demisă din funcția de Avocat al Poporului. Printre candidați, Augustin Zegrean, fost deputat PDL și președinte al CCR, susțin surse din PNL.

PNL dorește să preia funcția de Avocat al Poporului și, în schimb, ar renunța atât la televiziunea publică, cât și la radioul de stat. 

Ludovic Orban a anunțat de acum câteva zile că actuala coaliție majoritară este decisă să schimbe conducerile TVR și radioului public, precum și conducerea Avocatului Poporului. 

„Vor mai fi puncte pe care le considerăm importante la reuniunea Birourilor permanente reunite în vederea plenului, cum ar fi cererea de revocare a Avocatului Poporului, alături de raport. Este raportul prezentat de Avocatul Poporului. De asemenea, am discutat la nivelul coaliţiei să introducem pe ordinea de zi respingerea rapoartelor depuse de conducerea Televiziunii Române şi a Radioului Public“, a arătat Orban, luni. 

Pe de altă parte, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că partidul său va ataca la CCR posibila demitere a lui Weber. 


Distribuie articolul