“Pomum compunctum cito corrumpit sibi junctum”

“Pomum compunctum cito corrumpit sibi junctum”

Conform legii universale, ce s-a stricat, stricat rămâne pentru totdeauna. In 2020, imediat dupa validarea alegerilor parlamentare, dar mai ales dupa formarea coalitiei de centru- dreapta si validarea Guvernului in psd-isti si in vesnicii “troli”, supranumiti analisti politici, in realitate pseudo-ziaristi aciuiti pe la televiziunile de partid, acestia se comporta de  parca a dat “strechea” […]

Conform legii universale, ce s-a stricat, stricat rămâne pentru totdeauna.

In 2020, imediat dupa validarea alegerilor parlamentare, dar mai ales dupa formarea coalitiei de centru- dreapta si validarea Guvernului in psd-isti si in vesnicii “troli”, supranumiti analisti politici, in realitate pseudo-ziaristi aciuiti pe la televiziunile de partid, acestia se comporta de  parca a dat “strechea” in ei. Nici o zi fara sa arunce cu noroi in USR-PLUS, deocamdata UDMR si PNL par cocolosite si mai mult ignorate de troli.  

Totusi de unde inteligenta la acestia, comenteaza mult, prost si aiurea, 99,99% din analizele si comentariile voastre, nici naiba nu intelege ce ziceti si ce doriti. Din cauza aia un electrician din Tartasesti pus de Dragnea si PSD cu 147000 de mii de euro anual la ANRE a facut “rahatul praf” si de aceea vom avea incepand de astazi facturi mai mari la energie electrica cu 25% mai mari.

In mintea lor probabil ne era mai bine cu Ponta pe post de Presedinte, cu Dancila –  Prim-Ministru, cu Orlando –  ministru de finante si cu un Dragnea suveran peste tot si toate. In aceste conditii eram in rai, iar tara disparuta in negura istoriei falimentelor, fiind data afara UE si NATO.

Auzim pe psd-isti si armata lor de “troli” spunand ca Romania sub conducerea PSD era “Gradina Maicii Domnului” si acum a decazut rau. Sub “inteleapta” voastra conducere am ajuns in realitate “Grajdul Maicii Domnului” in conditiile in care nici un jurnalist de casa a PSD nu a avut curajul sa ia atitudine. Sunteti niste neispraviti, va trimiteti bezele intre voi de parca aici ati trai in Sodoma si Gomora si nu in Romania.

Acum in anul 2021 cu o politica inteleapta a partidelor de centru – dreapta important este sa eliminam putregaiul din societate.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta