Postul de director al CAS Vaslui, vânat de doi candidați!

Postul de director al CAS Vaslui, vânat de doi candidați!
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Postul de director al CAS Vaslui, vânat de doi candidați!

( Flavius GHIORGHIEȘ – Vremea Noua ) SURPRIZĂ… Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizează un nou concurs pentru ocuparea postului de director general la 36 de CAS-uri din țară, printre care și CAS Vaslui. De data aceasta, în competiție s-au înscris doi candidați, care au trecut de etapa de selecție de dosare. Deși GDPR-ul […]

( Flavius GHIORGHIEȘ – Vremea Noua )

SURPRIZĂ… Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizează un nou concurs pentru ocuparea postului de director general la 36 de CAS-uri din țară, printre care și CAS Vaslui. De data aceasta, în competiție s-au înscris doi candidați, care au trecut de etapa de selecție de dosare. Deși GDPR-ul a interzis celor de la București să publice numele candidaților, pe surse am aflat că postul de șef al Casei de Asigurări de Sănătate Vaslui este râvnit de un broker de asigurări, dar și de actualul director interimar al instituției, Marius Arcăleanu, care și-ar fi depus din nou dosarul, deși în urmă cu câteva zile infirma acest lucru. L-am contactat pentru a ne confirma dacă informația este sau nu adevărată, însă acesta nu a răspuns la telefon. Proba scrisă va avea loc pe 16 iunie, la București, iar interviul se va desfășura în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

După concursul ratat de la începutul lunii mai, Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizează un nou concurs pentru ocuparea postului de director general la 36 de CAS-uri din toată țara, între care și CAS Vaslui. Doi candidați, cu numele de cod VS 4237 și VS 4307, s-au înscris în competiția pentru postul de la Vaslui, ambii trecând cu bine de etapa selecției dosarelor. Am încercat să aflăm ce nume se ascund în spatele acestor coduri și am aflat că unul dintre ele ar aparține unui broker de asigurări, iar celălalt, actualului director interimar al Casei, Marius Arcăleanu. Informația nu a fost confirmată oficial de acesta. În urmă cu trei zile, Arcăleanu declara că nu va mai candida la șefia Casei, urmând a se concentra mai mult pe bătălia politică, unde este înscris pentru conducerea filialei municipale a PNL Vaslui.

Furnizează brokerul marea surpriză?

Proba scrisă a concursului va avea loc la București, pe 16 iunie. Interviul se va desfășura în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Interviul constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice și a abilităților/ competențelor manageriale; în cadrul interviului va fi prezentat și planul de management elaborat pentru perioada mandatului. Potrivit calendarului de concurs, afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 29 iunie.

Reamintim, la concursul desfășurat pe 6 mai, pentru șefia CAS Vaslui, s-au înscris doi candidați: Ionuț Vintilă, actualul purtător de cuvânt al Prefecturii Vaslui și Marius Arcăleanu, directorul interimar al instituției. Primul nu a trecut de selecția dosarelor, vechimea ca administrator de bloc nefiind luată în calcul, iar al doilea nu a reușit să obțină punctajul minim necesar pentru a fi declarat admis. Să vedem dacă, de data aceasta, unul dintre cei doi candidați va reuși să treacă de proba scrisă…


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta