Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, fără mască la deschiderea primului centru comercial din Bârlad

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, fără mască la deschiderea primului centru comercial din Bârlad
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, fără mască la deschiderea primului centru comercial din Bârlad

( Redacția  – G4Media.ro ) Președintele Consiliului Județean Vaslui și liderul PSD din acest județ, Dumitru Buzatu, a participat fără mască la deschiderea primului centru comercial din orașul Bârlad. Fotografiile cu Buzatu, fără a purta masca de protecție, au fost urcate chiar pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vaslui. ”Mă bucură faptul că această […]

( Redacția  – G4Media.ro )

Președintele Consiliului Județean Vaslui și liderul PSD din acest județ, Dumitru Buzatu, a participat fără mască la deschiderea primului centru comercial din orașul Bârlad.

Fotografiile cu Buzatu, fără a purta masca de protecție, au fost urcate chiar pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vaslui.

”Mă bucură faptul că această zonă a Bârladului a căpătat o altă imagine, modernă, iar această investiție înseamnă pentru bârlădeni noi locuri de muncă, dar și o modalitate de petrecere a timpului liber”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, citat fiind în postare.

Bârlad Value Centre dispune de 600 locuri de parcare şi găzduieşte un hipermarket, o zonă de servicii, magazine de fashion, cafenele şi un food court.


Distribuie articolul