Prima ieșire golănească a lui George Simion în Parlament. „Tu să taci!”, s-a răstit el către o deputată USR-PLUS care i-a cerut să-și pună masca

Prima ieșire golănească a lui George Simion în Parlament. „Tu să taci!”, s-a răstit el către o deputată USR-PLUS care i-a cerut să-și pună masca
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Prima ieșire golănească a lui George Simion în Parlament. „Tu să taci!”, s-a răstit el către o deputată USR-PLUS care i-a cerut să-și pună masca

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Liderul AUR, George Simion, a avut un comportament de ultras din peluză (ceea ce și este), în Camera Deputaților, față de o deputată USR-PLUS. Dezvăluirea a fost făcută de un coleg al acesteia, Filip Havarneanu, pe Facebook. „Tu să taci!”, s-a răstit George Simion către deputata USR-PLUS când aceasta […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Liderul AUR, George Simion, a avut un comportament de ultras din peluză (ceea ce și este), în Camera Deputaților, față de o deputată USR-PLUS. Dezvăluirea a fost făcută de un coleg al acesteia, Filip Havarneanu, pe Facebook.

„Tu să taci!”, s-a răstit George Simion către deputata USR-PLUS când aceasta i-a atras atenția să poarte masca de protecție.

Deputatul Filip Havarneanu a relatat întâmplarea fără a dezvălui numele colegei sale care a fost ținta ieșirii grosolane a lui George Simion. Havarneanu a atașat și o fotografie făcută cu telefonul, în care liderul AUR este surprins „în acțiune”.

Dezvăluirea lui Filip Havarneanu

„Așa un comportament NU trebuie acceptat în Parlament!

Cei de la AUR s-au îngrămădit în fața sălii, unde domnul George Simion și-a dat masca jos, iar în momentul când colega noastră l-a rugat să își țină masca pe față, acesta i-a răspuns cu «TU SĂ TACI!».

Nu este normal să existe astfel de situații în Parlament, dar în niciun caz nu este acceptabil să vorbești așa cu o doamnă!

Sper că acestea sunt din cauza tensiunilor adunate în aceste zile și nu se vor mai repeta, dar pe viitor trebuie să lăsăm culoarea politică deoparte și să fim oameni!

Am încredere că funcția ne responsabilizează și ne vom maturiza, dezvoltând împreună România!”


Distribuie articolul